Усі змішали – і в духовку: вологий шоколадний торт за лічені хвилини

Читать на русском
Автор
849
Випічка просто тане в роті
Випічка просто тане в роті. Фото gotovimdoma.pp.ua

Смачний та простий тортик

На сьогоднішній день асортимент кондитерських виробів на ринку величезний. Навіть найвибагливіший любитель солодощів легко знайде щось на свій смак.

Тим не менш, іноді виникає бажання приготувати самостійно щось особливе, наприклад, космічно смачний торт "Марс". А якщо особливо часу на приготування немає, можна зупинити свій вибір на вологому шоколадному торті, рецептом якого з нами поділилися на порталі "Готуємо вдома".

Як приготувати шоколадний торт

Інгредієнти:

  • яйця — 2 шт.;
  • сіль — щіпка;
  • цукор — 130 г;
  • олія — 80 г;
  • борошно — 180 г;
  • розпушувач — 1 ч. л.;
  • какао — 30 г;
  • молоко — 130 мл;
  • шоколад — 80 г;
  • подрібнені горіхи;

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити міксером із сіллю та цукром до пишної піни.
  2. Додати олію, перемішати.
  3. Борошно змішати з розпушувачем і какао, поступово просіяти сипучі в яєчну суміш, замісити тісто бісквітне.
  4. Додати молоко, перемішати.
  5. Вилити тісто у застелену пергаментом форму,
  6. Випікати бісквіт у розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
  7. У цей час розтопити шоколад, змішаний з 10 мл олії.
  8. Полити бісквіт глазур’ю і посипати подрібненими горіхами.

А якщо ви любите шоколад, приготуйте найсмачніший торт без випічки з горіхами та чорносливом. Він готується просто і виходить напрочуд смачним.