Швидко і красиво: як нафарбуватися за 5 хвилин і мати свіжий вигляд

Читать на русском
Автор
617
Як зробити денний макіяж за 5 хвилин
Як зробити денний макіяж за 5 хвилин. Фото Freepik

Розповідаємо, як прискорити процес нанесення макіяжу

Часто трапляється таке, що зранку через велику кількість справ ми кудись поспішаємо і зовсім не вистачає часу на макіяж. Однак дуже хочеться нафарбуватися, але мати свіжий та доглянутий вигляд. Тому треба вміти це робити швидко, але красиво. Раніше ми писали, як зробити макіяж стійким, а тепер ділимося, як зробити його за 5 хвилин та без ефекту маски.

Для того, щоб шкіра сяяла і мала свіжий вигляд, треба знати кілька правил в нанесенні макіяжу. Виявляється, це можна зробити легко і швидко. Про це повідомляє "Телеграф".

Як зробити макіяж за 5 хвилин

  • Почати варто з SPF крему. Наносити його варто незалежно від пори року та сонячності на вулиці. Використовувати варто достатню кількість засобу.
  • Наступний крок — тональна основа. Розтушовувати її краще спонжем — так не з’являтиметься ліній та нерівностей, які можна зробити пензликом. Не варто також обирати для такого макіяжу щільний тональний крем.
  • Переходимо до консилера. Наносимо його під очі невеликим шаром. За допомогою спонжа розтушовуємо. Залишки консилера на спонжі наносимо на зовнішню частину повіки.
  • Переходимо до оформлення обличчя. Наносимо бронзер і рум’яна на потрібні ділянки. При потребі за допомогою спонжа прибираємо залишки засобів.
  • Бронзер і рум’яна наносимо широким пензликом на повіки, а точніше, на зовнішню їх частину, розтушовуючи в напрямку до вилиць. Так ви створите ліфтинг-ефект і не потрібно буде використовувати тіні.
  • Вкладаємо брови за допомогою гелю чи воску. Не варто надто їх зачесувати — так можна зіпсувати макіяж.
  • Завершальні кроки — фарбуємо вії тушшю і наносимо блиск на губи. Не варто використовувати матові помади для такого макіяжу — їх нанесення зазвичай займає багато часу.

Раніше "Телеграф" розповідав, як замаскувати синці під очима. Ми поділилися найбільш дієвим способом.