Слідів недосипу не буде: як замаскувати синці під очима за допомогою косметики

Читать на русском
Автор
2053
Чим замаскувати синці під очима
Чим замаскувати синці під очима. Фото Freepik

Можливо, ви просто користуєтеся не правильним консилером

У сучасному світі ми маємо багато роботи та обов’язків, через які можемо мало спати. Треба рано прокидатися, але через велику кількість справ пізно лягати спати. Недосип дає про себе знати і сліди від нього з’являються на обличчі у вигляді синців під очима. Мало хто знає, але їх можна замаскувати за допомогою косметичних засобів, які є у косметичці у кожної. А раніше ми ділилися секретами застосування праймера.

Синці під очима роблять зовнішній вигляд втомленим та "несвіжим". "Телеграф" випробував на собі найпопулярніші способи та визначив найдієвіші, який косметичний засіб допоможе замаскувати синці під очима.

Як замаскувати синці під очима

Для початку, перед нанесенням макіяжу варто скористатися патчами. Однак важливо, щоб вони були холодними. Тому звечора помістить їх у холодильник. На 10-15 хвилин покладіть патчі під очі. Вони "освіжать" ваше обличчя і зволожать шкіру під очима. Якщо патчі ви використовуєте вперше, варто протестувати їх на маленькій ділянці шкіри, щоб виявити, чи не викличуть вони алергічної реакції.

Як замаскувати синці під очима за допомогою косметики

По-перше, не варто наносити під очі тональний крем. Якщо він щільний, то лише виділить текстуру шкіри і підсвітить синці. Тональний крем також пересушує ділянку під очима, адже шкіра на ній дуже ніжна.

Яким консилером скористатися

Мабуть, більшість дівчат звикли купувати консилер, який на тон світліший за колір їхньої шкіри. Однак якщо у вас є синці під очима, "білий" консилер їх лише виділить та підсвітить.

Відтінки тональних
Фото: Freepik

Краще користуватися консилером, який має персиковий або злегка рожевий підтон. Також підійде засіб одного кольору з вашою шкірою. Річ у тім, що рожевий колір нейтралізовує синій. Тому ваші синці не будуть помітними, якщо наносити консилер саме з таким підтоном.

Персиковий підтон консилера
Фото:makeup.ua

Раніше "Телеграф" розповідав, як намалювати губи, щоб вони виглядали пухлішими. Ми поділилися дієвим лайфхаком.