Буде триматися цілий день: що зробити, щоб макіяж був стійким

Читать на русском
Автор
764
Як зробити стійкий макіяж
Як зробити стійкий макіяж. Фото Freepik

Багато хто не знає про ці секрети

На важливу подію треба зробити стійкий макіяж, щоб не перейматися, як ми виглядаємо. Однак не всі знають, як це правильно зробити і якими косметичними продуктами краще користуватися. Раніше ми розповідали, як намалювати штучні веснянки, а тепер ділимося, як зробити макіяж стійким.

Зробити це зовсім не важко, знаючи декілька б’юті-секретів. "Телеграф" випробував на собі найпопулярніші способи та визначив найдієвіші.

Як робити макіяж, щоб він був стійким

  • По-перше, варто використовувати праймер. За допомогою нього тональний крем лягатиме набагато рівніше, а ще він здатний приховати рельєфи шкіри та нерівності.
  • Також варто всі кремові продукти фіксувати сухими. На тональний треба наносити пудру (особливо на "Т" зону), на рідкі рум’яна — сухі, на кремовий скульптор — сухий. Хайлайтера це також стосується, але з ним треба бути обережними і не нанести забагато.
  • Якщо робите макіяж очей тінями, то під них треба нанести спеціальну базу. Так вони не будуть "скочуватись", а колір буде набагато виразнішим.
  • Якщо упродовж дня з’являтиметься жирний блиск на шкірі, не варто прибирати його пудрою. Краще носіть в сумочці матуючі серветки. Вони не забивають пори і прекрасно прибирають той самий жирний блиск.

Раніше "Телеграф" розповідав, як правильно мити пензлі для макіяжу. Ми поділилися, як не зіпсувати інструменти для нанесення косметики.