Смажена картопля стане ще апетитнішою: що додати, щоб отримати нереально красиву скоринку

Читать на русском
Автор
698
Так картопля буде неймовірно апетитною
Так картопля буде неймовірно апетитною. Фото recept.ua

Зробити страву кращою допоможуть прості спеції

Ми розповідали про тонкощі приготування дуже смачного борщу. Тепер ділимось порадами, які допоможуть приготувати особливо смачну та красиву смажену картоплю.

Досвідчені кухарі знають, як зробити навіть просту страву вишуканою. Потрібно додати кілька доступних інгредієнтів, які покращать смак та колір картоплі. Разом із Pixelinform ділимось переліком.

Використовуйте якісну олію

Смак картоплі чутливий до сторонніх ароматів. Вибирайте рафіновану олію без запаху. Для кращого смаку можна додати трохи вершкового масла або сала.

Куркума

Куркума надає картоплі золотистого кольору і ніжного відтінку смаку. Вона також корисна для здоров'я. Додайте невелику кількість куркуми перед останнім перемішуванням картоплі разом із сіллю.

Використовуйте копчену паприку

Копчена паприка додає незвичайного аромату та підкреслює колір страви. Вона чудово поєднується зі смаком смаженої картоплі та доповнює його.

Для рівномірної скоринки нарізайте картоплю однаковими шматочками. Не перемішуйте картоплю часто — так шматочки збережуть форму. Також ми розповідали як зробити класичну засмажку "цибуля+морква" вдвічі смачнішою.