Найпростіше домашнє печиво з одного яйця: солодощі, які готуються кілька хвилин

Читать на русском
Автор
На це печиво йде зовсім мало часу Новина оновлена 17 квітня 2024, 22:15
На це печиво йде зовсім мало часу

Печиво за цим рецептом дуже просто готується

Ми ділились рецептом дуже смачного і ароматного яблучного печива. Тепер розповідаємо, як з невеликої кількості інгредієнтів приготувати неймовірно смачне і апетитне печиво — його особливість у тому, що у тісто додають маленькі шматочки шоколаду.

Як готувати печиво з шоколадними краплями, розповіли на порталі ProstoWay. З цієї кількості інгредієнтів виходить 20 штук.

Інгредієнти:

  • 150 г цукру
  • 200 г борошна
  • 2 г розпушувача
  • 75 г шоколадних крапель
  • 100 г вершкового масла
  • 1 яйце
  • 5 г солі

Спосіб приготування:

  1. Розтоплюємо вершкове масло в окремій мисці. Додаємо до розтопленого масла цукор, борошно, розпушувач, шоколадні краплі, яйце і сіль.
  2. Ретельно все перемішуємо. Залишаємо тісто під рушничком або плівкою на 20 хвилин.
  3. Формуємо з тіста кульки вагою приблизно 25 г. Випікаємо печиво впродовж 6 хвилин при температурі 180°C.
  4. Даємо печиву остигнути і тверднути. Коли воно стабілізується — можна смакувати.

Замість шоколадних крапель можна використовувати подрібнений шоколад — як вам більше подобається. Також ми ділились рецептом дуже смачного і оригінального медовика.