Якщо гості на порозі: цей швидкий рецепт рулету вас завжди виручить
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1951
Відмінний варіант для кулінарних експериментів
Ми вже перепробували безліч різноманітних яблучних пирогів. Тому хочеться поекспериментувати, щоб приготувати щось незвичайне.
У цьому випадку вас точно дуже виручить яблучний рулет за рецептом Shuba. Такий ніжний пиріг з ароматом кориці ви приготуєте дуже легко та швидко. Головне – вибрати яблука: вони мають бути кисло-солодкими та дуже ароматними.
Як приготувати яблучний рулет
Інгредієнти на 4 порції:
- яблуко – 4 шт.;
- кориця мелена – на свій смак;
- олія соняшникова рафінована — 1 ч. л.;
- цукрова пудра – 20 г
Для тіста:
- яйця курячі – 3 шт.;
- цукор – 70 г;
- борошно пшеничне – 150 г;
- масло вершкове несолоне — 50 г;
- розпушувач – 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- У чашу блендера відправляємо яйця. Туди ж всипаємо цукор і збиваємо до пишної маси. В отриману масу додаємо просіяне борошно, розпушувач, розтоплене вершкове масло і збиваємо до однорідного стану.
- Яблука миємо, чистимо від шкірки та серцевини. М’якуш натираємо на грубу тертку.
- Деко застилаємо пергаментним папером, змащуємо рослинною олією і викладаємо натерті яблука. Посипаємо їх корицею та рівномірно поливаємо тістом. Відправляємо все у розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
- Готовий корж гарячим за допомогою пергаменту загортаємо в рулет, даємо охолонути, нарізаємо порційно і посипаємо цукровою пудрою.
До речі, яблучний корж можна покрити шоколадним кремом. Так вийде ще смачніше.