Якщо гості на порозі: цей швидкий рецепт рулету вас завжди виручить

Читать на русском
Автор
1951
Такий рулет у всіх виходить
Такий рулет у всіх виходить. Фото shuba.life

Відмінний варіант для кулінарних експериментів

Ми вже перепробували безліч різноманітних яблучних пирогів. Тому хочеться поекспериментувати, щоб приготувати щось незвичайне.

У цьому випадку вас точно дуже виручить яблучний рулет за рецептом Shuba. Такий ніжний пиріг з ароматом кориці ви приготуєте дуже легко та швидко. Головне – вибрати яблука: вони мають бути кисло-солодкими та дуже ароматними.

Як приготувати яблучний рулет

Інгредієнти на 4 порції:

  • яблуко – 4 шт.;
  • кориця мелена – на свій смак;
  • олія соняшникова рафінована — 1 ч. л.;
  • цукрова пудра – 20 г

Для тіста:

  • яйця курячі – 3 шт.;
  • цукор – 70 г;
  • борошно пшеничне – 150 г;
  • масло вершкове несолоне — 50 г;
  • розпушувач – 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. У чашу блендера відправляємо яйця. Туди ж всипаємо цукор і збиваємо до пишної маси. В отриману масу додаємо просіяне борошно, розпушувач, розтоплене вершкове масло і збиваємо до однорідного стану.
  2. Яблука миємо, чистимо від шкірки та серцевини. М’якуш натираємо на грубу тертку.
  3. Деко застилаємо пергаментним папером, змащуємо рослинною олією і викладаємо натерті яблука. Посипаємо їх корицею та рівномірно поливаємо тістом. Відправляємо все у розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
  4. Готовий корж гарячим за допомогою пергаменту загортаємо в рулет, даємо охолонути, нарізаємо порційно і посипаємо цукровою пудрою.

До речі, яблучний корж можна покрити шоколадним кремом. Так вийде ще смачніше.