Проблема неприємного запаху з холодильника залишиться у минулому: використовуйте кульки з вати

Читать на русском
Автор
1961
Ароматизатор легко зробити своїми руками
Ароматизатор легко зробити своїми руками. Фото goodhouse.com.ua

У холодильнику завжди буде приємний аромат

Багатьом знайома ситуація, коли при відкриванні холодильника замість чудового подиху свіжості звідти долинає не дуже приємний запах. Чого тільки не вигадують господині для того, щоб позбавитися неприємного аромату з холодильника. Іноді у хід йде навіть туалетний папір.

Значно освіжити повітря у холодильнику допоможе також екстракт ванілі, пише Home making.

Як позбутися неприємного запаху в холодильнику

Ванільний екстракт найчастіше використовується для приготування випічки. Але його аромат можна використати й для холодильника. Для цього знадобляться ватяні кульки, ванільний екстракт і невелика баночка або блюдце.

Змочіть кілька ватяних кульок ванільним екстрактом. Достатньо всього кілька крапель. Потім помістіть просочені ваніллю кульки в маленьку баночку, блюдце або іншу тару.

Відкрийте холодильник і знайдіть ідеальне місце для ємності з ватяними кульками. Ви можете розмістити її на одній із полиць, у ящиках або на дверцятах холодильника. Зберігайте ароматичні кульки подалі від їжі, щоб уникнути плутанини смаків.

Ви можете розмістити ці просочені ваніллю ватяні кульки також в інших затишних куточках. Сховайте їх у шафи чи бардачок автомобіля.

Раніше "Телеграф" ділився незвичайним лайфхаком із господарським милом. Виявляється, прожарювання мила ефективно очищає сковороду.