Як освіжити інтер’єр дому після зими: лайфхаки весняного оновлення

Читать на русском
Автор
771
6 весняних замін декору Новина оновлена 03 березня 2024, 11:13
6 весняних замін декору. Фото Freepik

Замість того, щоб витрачати гроші на новий весняний декор, просто поміняйте дрібні акценти

Начебто тільки вчора ми прикрашали ялинку у вітальні, а вже прийшла весна і дім просить оновлення. Але не варто хвилюватись, адже необов’язково витрачати цілі дні на ремонтні роботи.

Декілька простих лайфхаків, які ми зараз розглянемо, допоможуть надати вашому інтер’єру нового вигляду, наповнивши його весняною свіжістю та затишком. Про це пише Better Homes & Gardens.

Спальня

Замініть важкі зимові ковдри на легкі літні варіанти та виберіть постільну білизну з тканин, що дихають, таких як бавовна, щоб створити відчуття свіжості та комфорту. Яскраві, пастельні тони або класична біла постіль підкреслять легкість вашого спального простору.

Освітлення

Обновіть старі абажури на нові, відповідні за формою та розміром. Експериментуйте з кольором та текстурою, щоб підкреслити стиль вашого приміщення та додати нотку свіжості.

абажур лампа

Стіни

Замініть зимові пейзажі та абстрактні картини на весняні сюжети природи або абстракції з яскравими акцентами. Змініть рамки або розгляньте можливість створення власних картин, щоб додати в інтер’єр вашу індивідуальність.

Декоративні подушки

Виберіть нові чохли з грайливими візерунками та пастельними відтінками, щоб надати свіжості вашому диванові або ліжку.

Квіти

Живі квіти, виставлені у гарній вазі, стануть чудовою окрасою вашої оселі. Вибирайте квіти сезону або створюйте композиції зі свіжих квітів, щоб додати нотку природної краси у ваш інтер’єр.

Аромати

Для створення атмосфери комфорту та затишку у вашому домі використовуйте свічки або дифузори з легкими, весняними ароматами, такими як океанська свіжість або аромат польових квітів.

Раніше ми писали, як надати затишку квартирі бюджетними способами. Необхідність зміни обстановки необов’язково означає проведення ремонту або придбання нових меблів.