Без яєць, але з часником: 15 хвилин – і варенички на столі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2077
![Вийде оригінально та пікантно](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/ed/9dc6d2a1-ab39bb66a6276e31aad436b75387aed3.jpg?v=3213_1)
З їх приготуванням впорається будь-хто
Незабаром одне з найрадісніших і найвеселіших свят серед слов’ян — Масляна. Святкується він із 11 по 17 березня. Протягом усього тижня кулінари будуть готувати безліч різноманітних смаколиків, серед яких особливе місце посідають вареники.
Ви думаєте, що ліниві вареники бувають тільки солодкими? А ось Shuba радить приготувати цю страву з часником. Сир краще вибирати великої жирності, а до тіста за бажанням можна додавати паприку, пластівці чилі, трави на свій смак.
Як приготувати лениві вареники без яєць з часником
Інгредієнти на 10 порцій:
- сир кисломолочний – 300 г;
- борошно — 4 ст. л.;
- молоко 3,2% – 3 ст. л.;
- часник, зубчики – 2 шт.;
- сіль, кріп, гілочка – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Кисломолочний сир добре віджимаємо від зайвої вологи та перетираємо через сито. Додаємо до нього борошно, дрібно нарізаний кріп та пропущений через прес часник.
- З отриманої маси замішуємо тісто і ділимо його на кілька шматочків.
- Відправляємо заготовки в підсолену воду, даємо спливти, варимо протягом двох хвилин і дістаємо на тарілку.
Подаємо ліниві вареники з часником з домашньою сметаною. Вийде настільки смачно, що близькі проситимуть мало не щодня.