Про ці хитрощі запитає кожен гість на Масляну: ваші млинці будуть тонкими і не порвуться

Читать на русском
Автор
756
Хитрості, які вам знадобляться
Хитрості, які вам знадобляться. Фото vazhnoznat.com

Жоден млинець не порветься!

Не за горами Масляна — одне з найрадісніших і найвеселіших свят серед слов’ян. Святкується вона з 11 по 17 березня і в цей період усі печуть улюбленими багатьма млинці.

Ніжні, тонкі та ароматні млинці здатні не тільки вгамувати голод, а й подарувати справжнє задоволення. Але стає дуже прикро, якщо вони рвуться під час загортання начинки. Разом із "Важно знать" розповімо, як цього уникнути.

Як приготувати тонкі млинці, які не рвуться

Дуже багато хто додає в тісто недостатню кількість борошна в тісто. Уникайте дуже рідкого тіста і намагайтеся використовувати перевірені рецепти.

Не варто братися за випікання млинців одразу після замішування тіста. Річ у тім, що тісту перед приготуванням млинців необхідно трохи відпочити мінімум півгодини. Це зробить його еластичнішим і начинка буде легше загортатися в млинці.

Ще одним фактором, що впливає на якість млинців, є надлишок цукру в тісті. Багато цукру може призвести до того, що млинці можуть сильно рватися. Уважно стежте за кількістю цукру в рецепті та не перестарайтеся.

Ці поради допоможуть вам приготувати ідеальні млинці, які не будуть рватись при загортанні начинки. Вони точно знадобляться вам на Масляну!