Новий спосіб приготування млинців з начинками: фантастично просто і дуже смачно

Читать на русском
Автор
Цю страву можна взяти з собою на перекус чи просто швидко і смачно поснідати Новина оновлена 04 березня 2024, 11:44
Цю страву можна взяти з собою на перекус чи просто швидко і смачно поснідати. Фото 24 канал

Такі млинці виходять нереально смачними

Ми розповідали, як посмажити особливо смачні мереживні млинці. Тепер, перед Масницею, ділимось рецептом чудової закуски на основі млинців.

Начинку можна взяти будь-яку, на порталі "Господинька" розповіли, як приготувати такі млинці з двома видами сиру. Готується страва дуже швидко і просто.

Інгредієнти:

  • Яйця — 3 шт
  • Молоко — 1 склянка
  • Борошно — 1 склянка
  • Гаряча вода — 1 склянка
  • Вершкове масло — 2-3 столові ложки
  • Цукор — 1 ст. ложка
  • Дрібка солі

Для начинки:

  • Кисломолочний сир — 200 г
  • Твердий сир — 100 г
  • Зелена цибуля — 2-3 пір'їни
  • Сіль, перець, часник — до смаку

Спосіб приготування:

  1. Змішуємо інгредієнти для млинців. Тісто повинне постояти хвилин хоча б 15.
  2. Смажити млинці слід на добре розігрітій сковороді і викладати на тарілку один на один, щоб млинці не засихали.
  3. Для начинки змішуємо кисломолочний сир з твердим сиром, натертим на дрібній тертці. Дрібно ріжемо зелену цибулю: спочатку кільцями, а потім січемо ножем.
  4. Додаємо цибулю до сирної суміші, солимо, перчимо. Можна додати часник та мелену паприку.
  5. Розрізаємо млинець навпіл. Половинку умовно ділимо на три "трикутничка". На середній "трикутничок" викладаємо трохи начинки. Згортаємо млинець з обох сторін.
  6. Обсмажуємо начинені млинці на невеликій кількості олії по 1 хвилині з кожного боку. Подаємо гарячими зі сметаною.

Млинці для цієї страви можна приготувати заздалегідь, і, коли потрібно буде поїсти, начинити і обсмажити. Також ми ділились рецептом апетитних пиріжечків.