Новий спосіб приготування млинців з начинками: фантастично просто і дуже смачно
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Такі млинці виходять нереально смачними
Ми розповідали, як посмажити особливо смачні мереживні млинці. Тепер, перед Масницею, ділимось рецептом чудової закуски на основі млинців.
Начинку можна взяти будь-яку, на порталі "Господинька" розповіли, як приготувати такі млинці з двома видами сиру. Готується страва дуже швидко і просто.
Інгредієнти:
- Яйця — 3 шт
- Молоко — 1 склянка
- Борошно — 1 склянка
- Гаряча вода — 1 склянка
- Вершкове масло — 2-3 столові ложки
- Цукор — 1 ст. ложка
- Дрібка солі
Для начинки:
- Кисломолочний сир — 200 г
- Твердий сир — 100 г
- Зелена цибуля — 2-3 пір'їни
- Сіль, перець, часник — до смаку
Спосіб приготування:
- Змішуємо інгредієнти для млинців. Тісто повинне постояти хвилин хоча б 15.
- Смажити млинці слід на добре розігрітій сковороді і викладати на тарілку один на один, щоб млинці не засихали.
- Для начинки змішуємо кисломолочний сир з твердим сиром, натертим на дрібній тертці. Дрібно ріжемо зелену цибулю: спочатку кільцями, а потім січемо ножем.
- Додаємо цибулю до сирної суміші, солимо, перчимо. Можна додати часник та мелену паприку.
- Розрізаємо млинець навпіл. Половинку умовно ділимо на три "трикутничка". На середній "трикутничок" викладаємо трохи начинки. Згортаємо млинець з обох сторін.
- Обсмажуємо начинені млинці на невеликій кількості олії по 1 хвилині з кожного боку. Подаємо гарячими зі сметаною.
Млинці для цієї страви можна приготувати заздалегідь, і, коли потрібно буде поїсти, начинити і обсмажити. Також ми ділились рецептом апетитних пиріжечків.