Цей апетитний салатик збереться з кожного холодильника: проста весняна закуска
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Цей салат можна їсти як гарнір або й цілком самостійний перекус
Весна прийшла, а це означає, що можна коригувати раціон в сторону свіжих овочів. Ми ділились рецептом хрусткого овочевого салатика. Тепер розповідаємо, як приготувати смачний яскравий салат з квасолі, який можна робити хоч щодня, і він не набридне.
Він виходить ситним і недорогим, а приготувати його можна дуже швидко. Якщо взяти червону квасолю і кольорові перці — вийде соковита і яскрава закуска. Рецептом поділились на порталі "Їсти".
Інгредієнти:
- 900 г консервованої квасолі
- 2 шт. солодкого перцю
- 2 лимона
- 1 цибулина
- 1 пучок петрушки
- 2 ст. л. оливкової олії
- сіль, перець
Спосіб приготування:
- Миємо солодкий перець. Очищаємо його від насіння, м’якоть нарізаємо кубиками.
- Дрібно нарізаємо цибулю та зелень. Квасолю відкидаємо на сито, щоб прибрати рідину.
- Зливаємо з квасолі воду й з'єднуємо з усіма інгредієнтами. Заправляємо салат оливковою олією, соком лимона та спеціями. Ретельно перемішуємо.
Замість оливкової олії можна використовувати будь-яку іншу рослинну олію, смак якої вам подобається в салаті. Салат можна подавати як самостійну страву або як гарнір до м'яса або риби. До речі, ми розповідали, як останню можна приготувати дуже смачно.