Жменя фаршу — і всі будуть ситі: старий бюджетний рецепт, про який всі забули

Читать на русском
Автор
786
Тефтелі виходять ситними і дуже ароматними
Тефтелі виходять ситними і дуже ароматними. Фото shuba.life

Рецепт надзвичайно смачної та бюджетної страви

Ми ділились рецептом смачної бюджетної закуски з оселедця. Тепер розповідаємо, як дуже смачно і дешево приготувати основну страву — ароматні та соковиті пельмені в соусі.

Рецептом смачної страви поділились на порталі "1 хвилина". Секрет у тому, щоб до фаршу додати терту картоплю — вона забезпечить тефтелькам смак і соковитість.

Інгредієнти:

  • Фарш — 350 г
  • Картопля — 350 г
  • Цибуля — 1 шт
  • Сіль, перець, спеції — до смаку
  • Сметана — 100 г
  • Томатна паста — 1 ст. л.
  • Вода — 75 мл
  • Олія для смаження

Спосіб приготування:

  1. Вибираємо будь-який фарш, який вам подобається: курячий, свинячий чи яловичий. Очищаємо картоплю і натираємо на крупній тертці. Також натираємо цибулю.
  2. Перекладаємо натерту картоплю та цибулю до фаршу. Додаємо сіль, перець та улюблені спеції. Все ретельно перемішуємо.
  3. Формуємо невеликі кульки — тефтелі. Обсмажуємо тефтелі з двох боків до золотистості на рослинній олії.
  4. В окремій мисці змішуємо сметану, томатну пасту та воду. Соус присолюємо і додаємо перець.
  5. Всі обсмажені тефтелі перекладаємо назад на сковороду і заливаємо приготовленим соусом. Тушкуємо тефтелі в соусі 15 хвилин на маленькому вогні під закритою кришкою.

Тефтелі за цим рецептом виходять дуже соковитими, ніжними і смачними. Вони смачні як відразу після приготування, так і на наступний день. Страва ідеально поєднується з різноманітними гарнірами і свіжими салатами, такими як соковита овочева закуска.