Жменя фаршу — і всі будуть ситі: старий бюджетний рецепт, про який всі забули
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 786
Рецепт надзвичайно смачної та бюджетної страви
Ми ділились рецептом смачної бюджетної закуски з оселедця. Тепер розповідаємо, як дуже смачно і дешево приготувати основну страву — ароматні та соковиті пельмені в соусі.
Рецептом смачної страви поділились на порталі "1 хвилина". Секрет у тому, щоб до фаршу додати терту картоплю — вона забезпечить тефтелькам смак і соковитість.
Інгредієнти:
- Фарш — 350 г
- Картопля — 350 г
- Цибуля — 1 шт
- Сіль, перець, спеції — до смаку
- Сметана — 100 г
- Томатна паста — 1 ст. л.
- Вода — 75 мл
- Олія для смаження
Спосіб приготування:
- Вибираємо будь-який фарш, який вам подобається: курячий, свинячий чи яловичий. Очищаємо картоплю і натираємо на крупній тертці. Також натираємо цибулю.
- Перекладаємо натерту картоплю та цибулю до фаршу. Додаємо сіль, перець та улюблені спеції. Все ретельно перемішуємо.
- Формуємо невеликі кульки — тефтелі. Обсмажуємо тефтелі з двох боків до золотистості на рослинній олії.
- В окремій мисці змішуємо сметану, томатну пасту та воду. Соус присолюємо і додаємо перець.
- Всі обсмажені тефтелі перекладаємо назад на сковороду і заливаємо приготовленим соусом. Тушкуємо тефтелі в соусі 15 хвилин на маленькому вогні під закритою кришкою.
Тефтелі за цим рецептом виходять дуже соковитими, ніжними і смачними. Вони смачні як відразу після приготування, так і на наступний день. Страва ідеально поєднується з різноманітними гарнірами і свіжими салатами, такими як соковита овочева закуска.