Від цієї страви неможливо відірватись: апетитна рибка по-єврейськи на сковороді
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1542
Рибка виходить дуже смачною і ніжною
Ми розповідали, як із оселедцем приготувати дуже смачний закусочний рулет. Тепер ділимось рецептом апетитної смаженої рибки по-єврейськи.
Секрет смаку цієї страви у тому, що на останньому етапі приготування вона тушкується у сметані, тому виходить дуже ніжною і соковитою. На Ukr.Media розповіли, як її приготувати.
Інгредієнти:
- 2 ст. л. рослинної олії;
- 40-50 г вершкового масла;
- 400 г цибулі;
- сода на кінчику чайної ложки;
- 600 г риби;
- сіль, перець до смаку;
- 3-4 ст. л. сметани (від 20%) або вершків;
- зелень.
Спосіб приготування:
- Розігріваємо в сковороді олію та вершкове масло. Відправляємо туди нарізану цибулю.
- Обсмажуємо до золотистості. Додаємо сіль до смаку та соду на кінчику чайної ложки. Зменшуємо вогонь і тушкуємо цибулю до прозорості.
- Коли цибуля буде м'якою та прозорою, викладаємо порізану присолену рибку. Накриваємо кришкою і готуємо на вогні трохи нижче від середнього 10 хвилин.
- Перевертаємо рибу і вливаємо сметану/вершки. Накриваємо кришкою і томимо ще 15-20 хвилин. Наприкінці додаємо зелень.
Смачна рибка з ароматним соусом готова. До неї пасує будь-який гарнір, але особливо — ніжне картопляне пюре. Ми розповідали, як його приготувати особливо вдало.