Картопля, зубна паста, крейда та інші засоби, з якими ваші дзеркала виблискуватимуть чистотою

Читать на русском
Автор
З цими підручними засобами дзеркала виблискуватимуть чистотою Новина оновлена 01 березня 2024, 09:18
З цими підручними засобами дзеркала виблискуватимуть чистотою. Фото Freepik

Декілька простих способів ефективно помити дзеркала

Миття дзеркал справа непроста через те, що деякі миючі засоби можуть залишати неприємні розводи на поверхні. Уникнути цього явища допоможуть ефективні народні засоби та способи миття дзеркал. "Телеграф" уже розповідав, чим випрати кухонні рушники для чистоти та свіжості, а сьогодні ділиться, як помити дзеркала у будинку, щоб вони сяяли чистотою.

Є кілька простих та ефективних способів миття дзеркал із використанням підручних домашніх засобів, пише meta.ua. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Нашатирний спирт

Нашатирний спирт чудово справляється з миттям дзеркал. Змішайте склянку води і 20 г нашатирного спирту, залийте в ємність з розпилювачем і нанесіть на дзеркало. Протріть дзеркало м’якою ганчіркою, а наприкінці витріть насухо паперовими рушниками. Дзеркала блищатимуть.

Зубна паста

Це нестандартний, але дуже ефективний спосіб відмити дзеркала, який не залишає розводів. Потрібно просто відполірувати дзеркало сухою мікрофіброю, нанісши на нього зубну пасту. Дзеркало буде чистим і сяючим.

Крейда з оцтом

Цей спосіб використовують для сильних забруднень на поверхні дзеркала. Змішайте в склянці води 25 г оцту і 1,5 столові ложки крейди, залиште на деякий час, щоб осів осад. Нанесіть цей розчин без осаду на дзеркало і втирайте у поверхню, доки вона не стане чистою.

Картопля

Розріжте сиру картоплину та обробіть її половинками поверхню дзеркала. Після цього протріть ганчіркою, змоченою у звичайній воді і витріть насухо мікрофіброю. Дзеркало стане чистим та блискучим.

Раніше "Телеграф" вже розповідав, як ідеально вимити вікна, щоб вони довго блищали. Із цим засобом не буде розлучень.