Блищатимуть, як нові: як ідеально вимити вікна без газет і дорогої хімії

Читать на русском
Автор
8235
З цими порадами ваші вікна блищатимуть
З цими порадами ваші вікна блищатимуть. Фото Pinterest

Як ідеально вимити вікна всередині та зовні

Незабаром весна та господині почнуть наводити марафет у будинках. Одним з важливих елементів весняного прибирання будинку є миття вікон. Іноді це стає справжньою проблемою через розводи, які залишають миючі засоби. "Телеграф" вже розповідав про диво-засіб для блиску вікон, а сьогодні ділиться, як ідеально вимити вікна без дорогої хімії та старих газет.

Є три важливі етапи в миття вікон, щоб вони були чистими та без розводів, пише Express. Після такого прибирання скло буде чистим та блискучим.

Перший етап

Якщо ви почнете відразу мити вікна вологою ганчіркою, пил прилипне і ви розтиратимете його по всьому вікну. Тому спочатку потрібно зняти сухий бруд, павутину та пил пилососом. Робіть це акуратно, щоб не подряпати скло.

Другий етап

Після того, як приберете пил, помийте вікна звичним способом із миючим засобом. Однак, щоб точно не залишалося розводів, після миття розпиліть і протріть вікна ще розчином гарячої води з оцтом у співвідношенні один до одного. Оцет прибирає розводи і зробить ваше скло блискучим.

Третій етап

Часто господині витирають помиті вікна старими газетами чи ганчірками, проте це не найкращий спосіб. Ефективніше насухо витирати вікна шматком мікрофібри — вона чудово вбирає всю вологу і не залишає слідів.

Раніше "Телеграф" розповідав, як помити вікна на балконі, якщо мешкаєте не на першому поверсі. З цими рекомендаціями не потрібно брати із собою ключі від квартири.