Не витрачайте гроші на закуску – приготуйте її самі: фантастичний рецепт із пачки крабових
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Море задоволення з пачки крабових паличок
Крабові палички — це чудовий інгредієнт для найрізноманітніших салатів та закусок. Здається, що неможливо вигадати щось новеньке.
А ось "ТСН" все ж таки пропонує приготувати з них незвичайну закуску — посмажити крабові палички в клярі. Таку хрумку, але водночас ніжну всередині закуску можна подавати до столу як у гарячому, так і холодному вигляді. Вам знадобиться лише трохи інгредієнтів, тому ви будете її із задоволенням і готувати, і їсти.
Як приготувати крабові палички в клярі
Інгредієнти:
- крабові палички – 200 г;
- яйце – 1 шт.;
- молоко – 1 ст. л.;
- вода – 1 ст. л.;
- борошно — 50 г;
- лимонний сік – 1 ст. л.;
- рослинна олія;
- сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Крабові палички очищаємо від плівки, збризкуємо лимонним соком, солимо і поливаємо 1 ст. л. рослинної олії. Все перемішуємо та відправляємо в холодильник на 15 хвилин.
- Тим часом готуємо кляр. Для цього в окремій мисці змішуємо яєчний жовток, молоко, воду та борошно. Даємо масі настоятися протягом 10 хвилин, після чого додаємо збитий яєчний білок.
- Обережно вмочуємо крабові палички в кляр і відправляємо в розігріту сковороду з рослинною олією. Обсмажуємо на середньому вогні до золотистої скоринки та викладаємо на паперові серветки, щоб вони вбрали зайву олію.
А якщо залишилося трохи крабових паличок, запікайте їх у тісті. Таку закуску діти із задоволенням братимуть із собою до школи.