Сім’я встане з-за столу, лише коли оближуть тарілки: приголомшливий салат із чотирьох інгредієнтів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 116838
![Дуже просто і неймовірно смачно](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/4/8a/1581eede-3acf3626f4743f43e970e552803d38a4.jpg?v=6301_1)
Раз-два — і блюдо на столі
Крабові палички – це важливий інгредієнт для найрізноманітніших салатів. Але сьогодні ми пропонуємо найпростішу страву – вам знадобиться лише чотири інгредієнти та продукти для приготування домашнього майонезу.
Попри прості інгредієнти салат за рецептом "Господиньки" виходить ідеальним для сімейної вечері. Сім’я не встане з-за столу, поки на тарілці залишиться бодай шматочок.
Як приготувати салат з крабовими паличками та корейською морквою.
Інгредієнти:
- корейська морква – 150 г;
- курячі яйця – 2 шт.;
- плавлений сирок – 2 шт.;
- крабові палички – 200 г;
Для соусу:
- рослинна олія – 200 мл;
- яйце – 1 шт.;
- сіль — 1/2 ч. л.;
- цукор -1 ч. л.;
- гірчиця — 1 ч. л.;
- лимонний сік — 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- Корейську моркву за бажанням віджимаємо від зайвої рідини та відправляємо до салатника.
- Курячі яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо і натираємо їх на великій тертці. Відправляємо до моркви.
- Плавлені сирки відправляємо на 15 хвилин до морозильної камери, потім натираємо на великій тертці.
- Крабові палички розморожуємо, чистимо, ділимо на волокна або дрібно нарізаємо.
- Для приготування соусу змішуємо рослинну олію, яйце, сіль, цукор, гірчицю, лимонний сік і пробиваємо блендером.
- Змішуємо всі підготовлені інгредієнти, при необхідності солимо, перчимо, заправляємо приготовленим майонезом і подаємо на стіл.
Якщо залишилося трохи крабових паличок, приготуйте їх незвичайні роли. Здивуйте близьких незвичайним блюдом.