Сім’я встане з-за столу, лише коли оближуть тарілки: приголомшливий салат із чотирьох інгредієнтів

Читать на русском
Автор
116775
Дуже просто і неймовірно смачно
Дуже просто і неймовірно смачно. Фото krainau.com

Раз-два — і блюдо на столі

Крабові палички – це важливий інгредієнт для найрізноманітніших салатів. Але сьогодні ми пропонуємо найпростішу страву – вам знадобиться лише чотири інгредієнти та продукти для приготування домашнього майонезу.

Попри прості інгредієнти салат за рецептом "Господиньки" виходить ідеальним для сімейної вечері. Сім’я не встане з-за столу, поки на тарілці залишиться бодай шматочок.

Як приготувати салат з крабовими паличками та корейською морквою.

Інгредієнти:

  • корейська морква – 150 г;
  • курячі яйця – 2 шт.;
  • плавлений сирок – 2 шт.;
  • крабові палички – 200 г;

Для соусу:

  • рослинна олія – 200 мл;
  • яйце – 1 шт.;
  • сіль — 1/2 ч. л.;
  • цукор -1 ч. л.;
  • гірчиця — 1 ч. л.;
  • лимонний сік — 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Корейську моркву за бажанням віджимаємо від зайвої рідини та відправляємо до салатника.
  2. Курячі яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо і натираємо їх на великій тертці. Відправляємо до моркви.
  3. Плавлені сирки відправляємо на 15 хвилин до морозильної камери, потім натираємо на великій тертці.
  4. Крабові палички розморожуємо, чистимо, ділимо на волокна або дрібно нарізаємо.
  5. Для приготування соусу змішуємо рослинну олію, яйце, сіль, цукор, гірчицю, лимонний сік і пробиваємо блендером.
  6. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти, при необхідності солимо, перчимо, заправляємо приготовленим майонезом і подаємо на стіл.

Якщо залишилося трохи крабових паличок, приготуйте їх незвичайні роли. Здивуйте близьких незвичайним блюдом.