Замість звичних оладок та омлету: сім хвилин – і сніданок на столі

Читать на русском
Автор
1000
Дуже швидко та ситно
Дуже швидко та ситно. Фото vazhnoznat.com

Ідеально і до сніданку, і для перекушування

Найрізноманітніші бутерброди – це завжди дуже смачно, швидко, ситно та зручно. Ця страва міцно увійшла до нашого життя — ми готуємо бутерброди і до сніданку, і на перекус, і навіть на святковий стіл. На приготування потрібно зовсім небагато часу, а результат за вуха не відтягнеш!

Сьогодні разом із "Важно знать" ми приготуємо гарячі бутерброди на сковороді. Для приготування простої та ситної страви вам не знадобляться дорогі продукти, вона не потребує багато часу та зусиль. Такі бутерброди можна готувати хоч щоранку, брати на роботу чи пікнік — їх розмітатимуть за лічені хвилини.

Як приготувати гарячі бутерброди до сніданку та на перекус

Інгредієнти:

  • 3 скибочки хліба;
  • 1 помідор;
  • 100 г вареної ковбаси;
  • сіль та перець до свого смаку;
  • твердий сир;
  • пучок зелені.

Спосіб приготування:

  1. Для початку підготуємо необхідні інгредієнти. Нарізаємо скибочками хліб. Тонко нарізаємо ковбасу, помідор — кружальцями. На великій тертці натираємо твердий сир.
  2. На хліб викладаємо підготовлену ковбасу та помідор. Солимо і перчимо на смак. Зверху посипаємо твердим тертим сиром.
  3. Розігріваємо сковороду, викладаємо бутерброди та смажимо їх протягом 4-5 хвилин, поки сир розплавиться.

Готові гарячі бутерброди посипаємо петрушкою або кропом і подаємо до столу з улюбленим напоєм. Смачного!