Лаваш, яйце, сковорода – і сніданок на столі: швидкий рецепт сніданку для любителів поспати

Читать на русском
Автор
917
Не тільки швидко, а й бюджетно
Не тільки швидко, а й бюджетно. Фото sensatsiya.com

Приготуйте, поки закипає чайник

Лаваш — це чудова ідея для різноманітних сніданків. Готуються вони швидко, виходять смачними та ситними.

Сьогодні разом із "Сенсацією" пропонуємо порадувати родину пирогом із лаваша із соковитою начинкою всередині. Ви приготуєте його за 15 хвилин, та й духовку вмикати не потрібно. Побалуйте близьких вранці неймовірною смакотою.

Як приготувати лінивий пиріг з лаваша на сковороді

Інгредієнти:

  • молочна ковбаса – 200 г;
  • помідор – 1 – 2 шт.;
  • твердий сир – 200 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • лаваш – 4 шт.

Спосіб приготування:

  1. Для початку підготуємо необхідні інгредієнти. Лаваш вирізаємо по діаметру сковорідки. Молочну ковбасу та помідори нарізаємо тонкими слайсами. Твердий сир натираємо на тертці та ділимо на три рівні частини.
  2. В окремій мисці збиваємо яйця, додаємо третину натертого сиру, солимо, перчимо і ретельно перемішуємо.
  3. Розігріваємо сковороду з рослинною олією (за бажання можна додати трохи вершкового масла) і зменшуємо вогонь до мінімального. На сковороду виливаємо половину яєчно-сирної маси та акуратно розподіляємо її лопаткою.
  4. Накриваємо зверху яєчну масу листом лаваша, викладаємо помідори та другу частину натертого сиру.
  5. Знову накриваємо все лавашем, викладаємо зверху ковбасу, сир та знову лаваш. Все заливаємо другою частиною яєчно-сирної маси, трохи притискаємо та викладаємо останній лист лаваша. Готуємо пиріг по 7-8 хвилин із кожного боку.

Дуже смачними виходять пікантні рулетики з лаваша та часнику. Спробуйте і переконайтеся самі.