"Гусині лапки" розтануть у роті: рецепт улюбленого з дитинства печива
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 40464
За кожен шматочок буде бійка
Хіба можна уявити собі чаювання ніжного та солодкого печива? Якщо в сім’ї є ласуни, напевно, у вас в закладках вже є багато рецептів домашніх солодощів.
Однак сьогодні разом з Today пропонуємо поностальгувати та приготувати улюблене з дитинства печиво під назвою "Гусині лапки". Хрумка солодкість, що тане в роті, сподобається і дорослим, і дітям.
Як приготувати печиво "Гусині лапки"
Інгредієнти:
- сир – 250 г;
- розм’якшене вершкове масло або маргарин – 100 г;
- борошно — 2 склянки;
- розпушувач – 1 ч. л.;
- цукор – 50 г;
- ванільний цукор – 10 г.
Спосіб приготування:
- У миску відправляємо м’яке вершкове масло або маргарин, додаємо до нього ванільний цукор, розпушувач та сир. Все ретельно перемішуємо.
- В отриману масу поступово додаємо просіяне борошно і замішуємо м’яке тісто, яке не липне до рук.
- На присипаній невеликою кількістю борошна поверхні розгортаємо тісто в пласт завтовшки близько 0,5 см і вирізаємо склянкою з нього невеликі кружечки.
- Заготовки присипаємо цукром, складаємо навпіл, ще раз присипаємо цукром і знову складаємо навпіл. Обмочуємо кожну заготівлю з двох сторін у цукор і викладаємо на застелене пергаментом деко.
- Розігріваємо духовку до 180 градусів, відправляємо деко на 15-20 хвилин.
Готове печиво подаємо з улюбленим напоєм та насолоджуємось. Смачного!