Не рецепт, а золото: вівсяне печиво вийде смачним, як у дитинстві
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 45852
Любіть ви, полюблять і ваші діти
Ми любимо посмакувати вівсяним печивом ще змалку. Хіба можна було уявити без них чаювання?
Саме сьогодні із Shuba його і приготуємо. Смачне вівсяне печиво із простих інгредієнтів, яке буде як дітям, так і дорослим.
Як приготувати вівсяне печиво
Інгредієнти на 8 порцій:
- борошно пшеничне – 200 г;
- яйця курячі – 2 шт.;
- цукор – 100 г;
- пластівці вівсяні – 250 г;
- олія соняшникова – 4 ст. л.;
- сода харчова – 1 ч. л.;
- лимон, сік — 1 ч. л.;
- сіль – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Пластівці відправляємо в чашу блендера і подрібнюємо.
- В окремій мисці віночком до однорідності збиваємо яйця із сіллю та цукром. Додаємо погашену содом лимонним соком, рослинну олію, подрібнені пластівці та все перемішуємо до однорідності.
- В отриману суміш просіюємо борошно і перемішуємо. Готове тісто не повинно прилипати до ложки, його структура має бути липкою, в’язкою та добре тримати форму.
- Викладаємо тісто на дощечку або стіл, формуємо його у велику кулю і трохи приплескуємо. Ріжемо на вісім рівних частин, кожну формуємо в кулю і також приплескуємо — повинні утворитися круглі коржики.
- Викладаємо заготовки на застелене пергаментом деко і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин — готове печиво має бути м’яким усередині та хрустким з країв.
Подаємо вівсяне печиво з улюбленим напоєм. Рідним сподобається таке чаювання.