Не рецепт, а золото: вівсяне печиво вийде смачним, як у дитинстві

Читать на русском
Автор
45935
Простий рецепт улюбленої смакоти
Простий рецепт улюбленої смакоти. Фото shuba.life

Любіть ви, полюблять і ваші діти

Ми любимо посмакувати вівсяним печивом ще змалку. Хіба можна було уявити без них чаювання?

Саме сьогодні із Shuba його і приготуємо. Смачне вівсяне печиво із простих інгредієнтів, яке буде як дітям, так і дорослим.

Як приготувати вівсяне печиво

Інгредієнти на 8 порцій:

  • борошно пшеничне – 200 г;
  • яйця курячі – 2 шт.;
  • цукор – 100 г;
  • пластівці вівсяні – 250 г;
  • олія соняшникова – 4 ст. л.;
  • сода харчова – 1 ч. л.;
  • лимон, сік — 1 ч. л.;
  • сіль – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Пластівці відправляємо в чашу блендера і подрібнюємо.
  2. В окремій мисці віночком до однорідності збиваємо яйця із сіллю та цукром. Додаємо погашену содом лимонним соком, рослинну олію, подрібнені пластівці та все перемішуємо до однорідності.
  3. В отриману суміш просіюємо борошно і перемішуємо. Готове тісто не повинно прилипати до ложки, його структура має бути липкою, в’язкою та добре тримати форму.
  4. Викладаємо тісто на дощечку або стіл, формуємо його у велику кулю і трохи приплескуємо. Ріжемо на вісім рівних частин, кожну формуємо в кулю і також приплескуємо — повинні утворитися круглі коржики.
  5. Викладаємо заготовки на застелене пергаментом деко і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин — готове печиво має бути м’яким усередині та хрустким з країв.

Подаємо вівсяне печиво з улюбленим напоєм. Рідним сподобається таке чаювання.