Сама собі перукар: як підстригти кінчики волосся своїми руками

Читать на русском
Автор
3388
Підрівняти кінчики можна і без відвідування перукаря
Підрівняти кінчики можна і без відвідування перукаря. Фото Freepik

Прості правила домашньої стрижки

Похід до перукаря займає час, інколи ж його просто немає. Тому освіжити стрижку можна і вдома, наприклад, підрівняти кінчики волосся. "Телеграф" вже розповідав, як підстригти чубок і не засмутитися, а сьогодні ділиться простим лайфхаком, як підрівняти кінчики волосся своїми руками.

Якщо хочете радикально поміняти зачіску, то до майстра доведеться сходити, а от освіжити стрижку та підрівняти кінчики, можна й своїми руками, пише Sante Plus. Пропонуємо дізнатися, як це можна зробити.

Прості правила домашньої стрижки

Одне з головних правил домашньої стрижки кінчиків волосся – це хороші гострі ножиці, а не кухонні, які вже не такі гострі. Також вам знадобиться звичайна не розтягнута гумка для волосся.

Акуратно розчешіть волосся по всій довжині, використовуючи гребінець з рідкими зубчиками. Розтягніть усі пасма, не залишаючи ковтунів. Можна нанести на волосся спрей або кондиціонер для кращого розчісування пасм.

Нахиліться та опустіть голову вниз. Зберіть розчесане волосся в тугий хвостик на маківці, щоб всі пасма були рівномірно розташовані. Потім зав’яжіть ще одну резинку.

Після цього опустіть другу гумку до кінчиків волосся. Якщо хочете невеликий зріз, залиште резинку на рівні близько 5 см до кінця волосся. Якщо плануєте помітніший зріз, залиште 10 см волосся.

Розташуйте ножиці на рівні другої гумки і стежте, щоб вона була розміщена рівно. Потім акуратно відріжте кінчики волосся над другою резинкою. Готово, ваші кінчики відрізані, а зачіска освіжилася.

стрижка своїми руками
Фото: santeplusmag.com

Раніше "Телеграф" розповідав, як швидко висушити волосся без фена. Сушіння волосся буде без шкоди для зачіски.