Заряд батареї на телефоні зникає на очах через одну функцію: як її вимкнути

Читать на русском
Автор
20307
Ви не завжди використовуєте всі функції у смартфоні
Ви не завжди використовуєте всі функції у смартфоні. Фото Телеграф

Невелика хитрість продовжить час роботи пристрою

Час, протягом якого ваш мобільний телефон зберігає заряд, залежить від багатьох факторів. Якщо у вас є справна, а не застаріла батарея, але пристрій швидко розряджається, варто звернути увагу на одну функцію на вашому смартфоні.

Є простий лайфхак, який допоможе збільшити час роботи телефону, пише makeuseof. Суть його полягає у відключенні певної функції, а саме служби визначення місцезнаходження (GPS).

Крім того, варто відкликати дозвіл на використання цієї функції для додатків. Це дозволить заблокувати фонове використання служби цими програмами, що ще більше продовжить час автономної роботи пристрою.

Як вимкнути GPS для додатків

Перейдіть до розділу "Параметри", потім оберіть "Розташування" і відкрийте розділ "Дозволи додатків". Тут перелічені всі додатки, які дозволяють використовувати ваше місцезнаходження. Просто виберіть потрібний додаток та встановіть опцію "Дозволити лише при активному використанні" для основних додатків або "Заборонити" для тих, яким не потрібний доступ до розташування.

До речі, ви можете заощадити заряд батареї за допомогою Google Maps без доступу в інтернет. Просто завантажте офлайн-картки потрібних місць у Google Maps, які ви часто відвідуєте.

Раніше ми писали, як часто потрібно вимикати телефон, щоб покращити роботу пристрою. Дотримуйтесь простого правила.