Ложка молока – і вінегрет хоч на святковий стіл подавай: так ви ще не готували

Читать на русском
Автор
14271
Салат вийде дуже соковитим
Салат вийде дуже соковитим. Фото zira.uz

Тепер у вас завжди у холодильнику буде молоко

У холодну пору року в багатьох будинках готують улюблений багатьма вінегрет. Це не тільки смачний та бюджетний, але й дуже корисний салат. Але що робити, якщо хочеться надати салату соковитості та апетитності.

У цьому випадку спробуйте додати салат…. молоко. Саме цей секретний інгредієнт зробить вінегрет соковитішим, смачнішим і пікантним. Але зверніть увагу, що молоко має бути холодним і на одну миску варто додавати не більше однієї столової ложки. Незвичайним рецептом ділиться Today.

Як приготувати вінегрет з молоком

Інгредієнти:

  • картопля – 4 шт.;
  • буряк – 1 шт.;
  • морква – 4 шт.;
  • солоні огірки – 3 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • олія – 2-3 ст. л.;
  • квашена капуста — 100 г;
  • відварена або маринована квасоля – 200 г;
  • сіль та перець – до свого смаку;
  • молоко – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю, буряки та моркву відварюємо або запікаємо в духовці до готовності. Даємо охолонути, чистимо і нарізаємо невеликими кубиками.
  2. Цибулю чистимо і нарізаємо кубиками або півкільцями, солоні огірки нарізаємо кубиками.
  3. Підготовлені овочі відправляємо у великий салатник. Туди ж додаємо квасолю та квашену капусту.
  4. Все заправляємо рослинною олією, додаємо сіль, перець, холодне молоко і ретельно все перемішуємо.

Якщо ж хочете здивувати близьких, приготуйте вінегрет з оселедцем. Такий салат проситимуть знову і знову.