Ложка молока – і вінегрет хоч на святковий стіл подавай: так ви ще не готували
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 14268
Тепер у вас завжди у холодильнику буде молоко
У холодну пору року в багатьох будинках готують улюблений багатьма вінегрет. Це не тільки смачний та бюджетний, але й дуже корисний салат. Але що робити, якщо хочеться надати салату соковитості та апетитності.
У цьому випадку спробуйте додати салат…. молоко. Саме цей секретний інгредієнт зробить вінегрет соковитішим, смачнішим і пікантним. Але зверніть увагу, що молоко має бути холодним і на одну миску варто додавати не більше однієї столової ложки. Незвичайним рецептом ділиться Today.
Як приготувати вінегрет з молоком
Інгредієнти:
- картопля – 4 шт.;
- буряк – 1 шт.;
- морква – 4 шт.;
- солоні огірки – 3 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- олія – 2-3 ст. л.;
- квашена капуста — 100 г;
- відварена або маринована квасоля – 200 г;
- сіль та перець – до свого смаку;
- молоко – 1 ст. л.
Спосіб приготування:
- Картоплю, буряки та моркву відварюємо або запікаємо в духовці до готовності. Даємо охолонути, чистимо і нарізаємо невеликими кубиками.
- Цибулю чистимо і нарізаємо кубиками або півкільцями, солоні огірки нарізаємо кубиками.
- Підготовлені овочі відправляємо у великий салатник. Туди ж додаємо квасолю та квашену капусту.
- Все заправляємо рослинною олією, додаємо сіль, перець, холодне молоко і ретельно все перемішуємо.
Якщо ж хочете здивувати близьких, приготуйте вінегрет з оселедцем. Такий салат проситимуть знову і знову.