Додайте у вінегрет трохи рибки — і він першим "піде" навіть зі святкового столу

Читать на русском
Автор
13944
Неймовірний рецепт за копійки
Неймовірний рецепт за копійки. Фото zira.uz

Так винегрет ви ще не готували

Один із найулюбленіших салатів у холодну пору року — це вінегрет. Класичний салат готується з буряка, моркви, картоплі, огірків і заправляється рослинною олією.

Якщо ви думаєте, що вінегретом нікого здивувати неможливо, приготуйте його з оселедцем. Такий салат за рецептом Smachnonews не лише здивує близьких та друзів, а й зробить його хітом навіть святкового столу.

Як приготувати вінегрет з оселедцем

Інгредієнти на 4 порції:

  • 2 філе оселедця;
  • банку консервованого горошку;
  • 2 картоплини;
  • 1 буряк;
  • 1 морква;
  • 6 маринованих огірків;
  • половина цибулі;
  • соняшникова олія;
  • яблучний оцет;
  • сіль, чорний мелений перець, зелень на смак.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо. Відправляємо її в тарілку, додаємо сіль, перець, оцет та рослинну олію. В отриману суміш додаємо нарізане філе оселедця.
  2. Буряк миємо, приправляємо рослинною олією і сіллю. Загортаємо овоч у фольгу та відправляємо у розігріту до 200 градусів духовку на 1,5 години. Після цього даємо охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками.
  3. Картоплю та моркву миємо і відварюємо в підсоленій воді до готовності. Даємо охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками. Так само нарізаємо й огірки.
  4. Підготовлені овочі викладаємо в салатник, солимо, перчимо, додаємо олію і все ретельно перемішуємо.
  5. За допомогою кулінарного кільця формуємо салат: спочатку викладаємо половину овочевої маси, далі — консервований горошок, після — овочі, що залишилися, і оселедець.

А ви знали, що німці теж люблять вінегрет? Але вони додають до салату один фрукт.