Додайте у вінегрет трохи рибки — і він першим "піде" навіть зі святкового столу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 13941
Так винегрет ви ще не готували
Один із найулюбленіших салатів у холодну пору року — це вінегрет. Класичний салат готується з буряка, моркви, картоплі, огірків і заправляється рослинною олією.
Якщо ви думаєте, що вінегретом нікого здивувати неможливо, приготуйте його з оселедцем. Такий салат за рецептом Smachnonews не лише здивує близьких та друзів, а й зробить його хітом навіть святкового столу.
Як приготувати вінегрет з оселедцем
Інгредієнти на 4 порції:
- 2 філе оселедця;
- банку консервованого горошку;
- 2 картоплини;
- 1 буряк;
- 1 морква;
- 6 маринованих огірків;
- половина цибулі;
- соняшникова олія;
- яблучний оцет;
- сіль, чорний мелений перець, зелень на смак.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо. Відправляємо її в тарілку, додаємо сіль, перець, оцет та рослинну олію. В отриману суміш додаємо нарізане філе оселедця.
- Буряк миємо, приправляємо рослинною олією і сіллю. Загортаємо овоч у фольгу та відправляємо у розігріту до 200 градусів духовку на 1,5 години. Після цього даємо охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками.
- Картоплю та моркву миємо і відварюємо в підсоленій воді до готовності. Даємо охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками. Так само нарізаємо й огірки.
- Підготовлені овочі викладаємо в салатник, солимо, перчимо, додаємо олію і все ретельно перемішуємо.
- За допомогою кулінарного кільця формуємо салат: спочатку викладаємо половину овочевої маси, далі — консервований горошок, після — овочі, що залишилися, і оселедець.
А ви знали, що німці теж люблять вінегрет? Але вони додають до салату один фрукт.