Печінка може бути смачною: просто приготуйте цей салат
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 8455
Пасує до святкового столу або на кожен день
Не всі люблять печінку через специфічний запах та смак. Однак, знаючи деякі хитрощі із цього субпродукту можна приготувати надзвичайно смачну страву, що сподобається усім близьким.
Так, можна зробити паштет під ягідним желе, або ж звернути увагу на печінковий салат з морквою та маринованими огірками. А рецептом з нами поділилися на порталі "Тлусті рецепти".
Як приготувати печінковий салат з морквою
Інгредієнти:
- огірки мариновані – 400 г;
- цибуля – 480 г;
- морква – 1 шт.;
- сіль – 0,5 ч. л.;
- куряча печінка – 700 г;
- зелена цибуля – пучок;
- майонез – 3 ст. л.
Спосіб приготування:
- Огірки нарізати довгими шматочками.
- Цибулю нарізати чверть кільцями.
- Викласти на розігріту сковороду з олією, обсмажити до золотистості.
- Моркву натерти на тертці для моркви по-корейськи, додати до цибулі, посолити, поперчити, смажити близько 5 хвилин.
- Печінку відварити у підсоленій воді близько 6 хвилин.
- Порізати на невеликі шматочки.
- Змішати усі інгредієнти, посолити, поперчити, заправити майонезом, перемішати.
- Зверху присипати дрібно нарізаною цибулею.
А якщо ви любите печінку, рекомендуємо приготувати неймовірний копійчаний святковий салат із цього субпродукту. Він виходить соковитим, ніжним та ефектно виглядає на святковому столі.