Навчіть готувати цей салат близьких – і він буде на столі постійно: рецепт із пари курячих філе

Читать на русском
Автор
197836
Смачний мікс з м’яса, овочів та сухофруктів
Смачний мікс з м’яса, овочів та сухофруктів. Фото noviydoctor.com

Страва підкорить своїм смаком

Мало який стіл обходиться без різноманітних салатів. Вони актуальні й до свят, і до сімейних посиденьок.

Здається, що здивувати цю страву важко. Але у "Добрих новин" це вийшло — вони пропонують незвичайний салат з курячого філе та чорносливу. Таке неймовірне поєднання точно не залишить нікого байдужими.

Як приготувати салат з куркою і чорносливом

Інгредієнти

Для салату:

  • 2 великі огірки;
  • 300 г курячого філе;
  • 1 чашка чорносливу;
  • 4 яйця;
  • 1/2 чашки горіхів.

Для часникового соусу:

  • 1/2 чашки майонезу;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 ложка лимонного соку;
  • сіль та перець до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Яйця варимо круто, даємо їм охолонути, чистимо, нарізаємо дрібними кубиками та відправляємо в салатник.
  2. У трохи підсоленій воді відварюємо до готовності куряче філе, даємо йому охолонути, дрібно нарізаємо і додаємо до яєць.
  3. Огірки миємо та нарізаємо кільцями, відправляємо до підготовлених інгредієнтів. Туди ж викладаємо чорнослив та горіхи.
  4. В окремій мисці змішуємо майонез, пропущений через прес часник, сік лимонний, сіль і перець і приготованим соусом заправляємо салат. Все обережно перемішуємо та відправляємо на кілька годин у холодильник для просочення.

Готовий салат прикрашаємо свіжою зеленню і разом з улюбленим гарніром подаємо на стіл. Ви будете ситі та задоволені!