Навчіть готувати цей салат близьких – і він буде на столі постійно: рецепт із пари курячих філе
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 197859
![Смачний мікс з м’яса, овочів та сухофруктів](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/11/5a567a72-9ee098e1d8b06ceda516ff4bea02a113.png?v=8342_1)
Страва підкорить своїм смаком
Мало який стіл обходиться без різноманітних салатів. Вони актуальні й до свят, і до сімейних посиденьок.
Здається, що здивувати цю страву важко. Але у "Добрих новин" це вийшло — вони пропонують незвичайний салат з курячого філе та чорносливу. Таке неймовірне поєднання точно не залишить нікого байдужими.
Як приготувати салат з куркою і чорносливом
Інгредієнти
Для салату:
- 2 великі огірки;
- 300 г курячого філе;
- 1 чашка чорносливу;
- 4 яйця;
- 1/2 чашки горіхів.
Для часникового соусу:
- 1/2 чашки майонезу;
- 2 зубчики часнику;
- 1 ложка лимонного соку;
- сіль та перець до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Яйця варимо круто, даємо їм охолонути, чистимо, нарізаємо дрібними кубиками та відправляємо в салатник.
- У трохи підсоленій воді відварюємо до готовності куряче філе, даємо йому охолонути, дрібно нарізаємо і додаємо до яєць.
- Огірки миємо та нарізаємо кільцями, відправляємо до підготовлених інгредієнтів. Туди ж викладаємо чорнослив та горіхи.
- В окремій мисці змішуємо майонез, пропущений через прес часник, сік лимонний, сіль і перець і приготованим соусом заправляємо салат. Все обережно перемішуємо та відправляємо на кілька годин у холодильник для просочення.
Готовий салат прикрашаємо свіжою зеленню і разом з улюбленим гарніром подаємо на стіл. Ви будете ситі та задоволені!