Додаток Loopsie зі штучним інтелектом став трендом соцмереж: що він дозволяє і як скористатися (фото)

Читать на русском
Автор
7437
Loopsie перетворює звичайні фото на мистецтво
Loopsie перетворює звичайні фото на мистецтво. Фото twitter.com

Ви можете зробити себе привабливішим, стати персонажем з аніме і не тільки

Ми живемо в епоху цифрових технологій на основі штучного інтелекту (ШІ), де перед нами розкриваються нескінченні перспективи для творчості та вираження себе. Однією з найбільш захоплюючих новинок є генерація власних фото та відео, коли ми можемо зробити себе привабливішими, створити візуальні ефекти та навіть перетворитися на симпатичного персонажа з улюбленого фільму чи серіалу.

Все більшу популярність серед українців набирає додаток Loopsie. Цей інструмент для обробки фото та відео із застосуванням ШІ пропонує безліч можливостей, серед яких створення 3D-картинок. Ви можете подивитися, як бачить вас нейромережа у "своєму" уявленні, створюючи вас іншою людиною: вона може поміняти ваш колір волосся, фігуру, та й взагалі перенести вас в інший Всесвіт, де ви можете бути ким хочете.

"Не втрималась осторонь сучасних інстанрам трендів. штучний інтелект бачить мене такою", — так описала українська блогерка та волонтер під ніком TANYA. Користувачка Instagram скористалася Loopsie, щоб побачити себе зовсім іншою людиною.

Однак головним хітом Loopsie стали яскраві анімаційні фільтри, здатні перетворити будь-яку особу на фотографії на персонажа японської анімації. Це підкорило серця користувачів з усіх куточків світу.

Loopsie була заснована Джакомо Лоччі у 2018 році. Штаб-квартира розробника KRNL.AI розташована в Мілані, і зараз у ній працюють до 10 співробітників. Крім Loopsie, компанія має кілька інших проєктів, проте особливою популярністю став Loopsie, привертаючи увагу завдяки своїй унікальній особливості.

У серпні 2023 року Loopsie став найпопулярнішим додатком у В’єтнамі, а пізніше він також став вірусним в Україні. Користувачі активно публікують свої фотографії у Twitter/X, Instagram та інших соціальних мережах.

Джордж Мартін

Loopsie створює повноцінне зображення. ШІ додає свої деталі до одягу, аксесуарів чи фону, нерідко перетворюючи оригінал до невпізнання.

Як користуватися Loopsie

Цей додаток можна скачати безплатно на пристроях з операційними системами iOS та Android, але унікальний стиль аніме доступний лише у версії для iPhone.

  1. Після інсталяції та запуску додатка слідуйте інструкціям для налаштування та створення облікового запису.
  2. Імпорт фотографій з галереї. Ви також можете зробити новий знімок прямо в програмі.
  3. Створення 3D-ефектів. У Loopsie доступні різні інструменти та фільтри, які допоможуть вам створити унікальні зображення. Спробуйте різні комбінації та експериментуйте з налаштуваннями.
  4. Збереження та експорт. Loopsie надає можливість зберегти зображення у різних форматах, щоб воно було готове для експорту на ваш сайт або у соціальні мережі.

Loopsie надає безплатний доступ до створення фото на 3 дні, потім вас попросять оформити платну передплату. Передплата розширеного Loopsie Pro – $11,50 на місяць (439,99 грн).

Нагадаємо, що минулого року ШІ попрацював над українською лялькою Барбі. Завдяки нейронній мережі вдалося показати українську Барбі у стильному вбранні у синьо-жовтих тонах.