Приготуйте трансільванський гуляш: надзвичайно ситна і смачна румунська страва
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3910
Рагу виходить надзвичайно апетитне
Ми ділились секретами, які дозволять приготувати найніжніший гуляш. тепер пропонуємо відтворити їх на практиці. Ділимось рецептом особливого гуляшу з квашеною капустою, який готують в трансільванських горах, що в Румунії.
Це не складніше класичного рецепта, про який знають українці, але ця страва створює особливий відтінок смаку. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".
Інгредієнти:
- Свинина – 600 г;
- Цибуля – 2 шт;
- Сало – 60 г;
- Сіль – до смаку;
- Кмин – до смаку;
- Борошно – 2 ст. л.;
- Солодкий мелений перець – 15 г;
- Квашена капуста – 500 г;
- Вершки кулінарні 31% – 250 г;
- Картопля – 1500 г;
- Петрушка – до смаку.
Спосіб приготування:
- Нарізаємо свинину більшими шматочками, а очищену цибулю – дрібно. Розігріваємо сало в каструлі, додаємо цибулю, солимо і обсмажуємо до рум'яності (близько 10 хвилин).
- Додаємо до цибулі м'ясо і приправляємо кмином. Змішуємо інгредієнти і тушкуємо 10 хвилин.
- Додаємо паприку і обсмажуємо ще хвилину. Наливаємо в каструлю воду, щоб м'ясо майже повністю занурилося, і варимо під кришкою до м'якості (близько 60 хвилин).
- Опускаємо капусту в гарячу воду і варимо 10 хвилин до м'якості. Відварюємо картоплю в підсоленій і підкисленій воді (20-25 хвилин). Зливаємо зварену капусту і змішуємо з тушкованим м'ясом.
- Змішуємо вершки з борошном і загущуємо сумішшю рагу. Солимо і варимо на повільному вогні 10 хвилин.
Подаємо рагу з відвареною картоплею, прикрасивши петрушкою. Також ми ділились рецептом автентичного українського пирога "Баба-шарпанина".