Приготуйте трансільванський гуляш: надзвичайно ситна і смачна румунська страва

Читать на русском
Автор
3910
За цим рецептом страва виходить особливо насиченою та ароматною
За цим рецептом страва виходить особливо насиченою та ароматною. Фото Сегодня

Рагу виходить надзвичайно апетитне

Ми ділились секретами, які дозволять приготувати найніжніший гуляш. тепер пропонуємо відтворити їх на практиці. Ділимось рецептом особливого гуляшу з квашеною капустою, який готують в трансільванських горах, що в Румунії.

Це не складніше класичного рецепта, про який знають українці, але ця страва створює особливий відтінок смаку. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".

Інгредієнти:

  • Свинина – 600 г;
  • Цибуля – 2 шт;
  • Сало – 60 г;
  • Сіль – до смаку;
  • Кмин – до смаку;
  • Борошно – 2 ст. л.;
  • Солодкий мелений перець – 15 г;
  • Квашена капуста – 500 г;
  • Вершки кулінарні 31% – 250 г;
  • Картопля – 1500 г;
  • Петрушка – до смаку.

Спосіб приготування:

  1. Нарізаємо свинину більшими шматочками, а очищену цибулю – дрібно. Розігріваємо сало в каструлі, додаємо цибулю, солимо і обсмажуємо до рум'яності (близько 10 хвилин).
  2. Додаємо до цибулі м'ясо і приправляємо кмином. Змішуємо інгредієнти і тушкуємо 10 хвилин.
  3. Додаємо паприку і обсмажуємо ще хвилину. Наливаємо в каструлю воду, щоб м'ясо майже повністю занурилося, і варимо під кришкою до м'якості (близько 60 хвилин).
  4. Опускаємо капусту в гарячу воду і варимо 10 хвилин до м'якості. Відварюємо картоплю в підсоленій і підкисленій воді (20-25 хвилин). Зливаємо зварену капусту і змішуємо з тушкованим м'ясом.
  5. Змішуємо вершки з борошном і загущуємо сумішшю рагу. Солимо і варимо на повільному вогні 10 хвилин.

Подаємо рагу з відвареною картоплею, прикрасивши петрушкою. Також ми ділились рецептом автентичного українського пирога "Баба-шарпанина".