Чотири речі, які не можна класти поруч із телефоном: позбавтеся цих шкідливих звичок

Читать на русском
Автор
7992
Які речі не можна зберігати поряд із телефоном
Які речі не можна зберігати поряд із телефоном. Фото Pixabay

Ці прості поради допоможуть продовжити життя вашому смартфону

Нерідко багато хто з нас може не замислюючись залишити телефон на столі, закинути в кишеню, в сумку, кинути на ліжку, покласти на тумбочці або в інших місцях у будинку. Однак мало хто знає, що залишати пристрій поруч із певними речами не можна, оскільки це вкрай негативно впливає на гаджет.

Є кілька основних речей, частина з яких, як не дивно, дуже часто знаходиться саме біля телефону, але це завдає йому лише шкоди. Важливо не допускати цього, щоб ваш гаджет прослужив якнайдовше.

Ключі

Якщо ви кидаєте ключі та телефон в одну кишеню або одну частину сумку або рюкзака, будьте готові, що на дисплеї і задній панелі можуть з’явитися подряпини. Особливо цього важливо уникати, якщо телефон без чохла та захисного скла або плівки.

Гроші

Мало хто знає, але зберігати гроші під чохлом телефону не зовсім хороша ідея. Насамперед це шкодить самому гаджету. Це пов’язано з тим, що через контакт із папером смартфон може сильно перегріватись.

Їжа

Крихти їжі можуть потрапляти в смартфон і засмічувати його, що може призвести до поломки гаджета. Тому варто стежити, щоб телефон завжди був далеко від місць, де може лежати їжа.

Пластикові картки

Їх також часто кладуть під чохол, щоби не втратити. Однак магнітні смуги на платіжних картках під час зберігання поруч із телефоном розмагнічуються. Тому краще зберігати їх у різних місцях.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, яка поширена звичка дуже шкодить смартфону та буквально "вбиває" його день за днем.