Встановлювати новий додаток не потрібно: як передавати великі файли за допомогою телефону

Читать на русском
Автор
3150
Спеціальну програму вже встановлено в телефоні
Спеціальну програму вже встановлено в телефоні. Фото Pexels

Найкращий спосіб поділитися великими файлами, які не можна надіслати через месенджери

При надсиланні фотографій, відео або інших важких файлів користувачі зазвичай користуються програмами для обміну повідомленнями, такими як WhatsApp або Telegram. Деякі навіть надсилають файли електронною поштою, попередньо заархівувавши їх. Однак з надсиланням великих файлів може виникнути проблема. Месенджери WhatsApp і Telegram встановлюють обмеження на відправлення документів важче 2 ГБ.

Насправді нема потреби ускладнювати собі життя, тому що на вашому смартфоні, швидше за все, вже встановлено програму для передачі великих файлів. Раніше ми розповідали, через які програми телефон може зависати й швидко розряджатися.

Як надсилати великі файли з телефону

Рекомендовано використовувати додаток Google Drive для передачі файлів. Він дозволяє ділитися будь-яким файлом до 15 ГБ та більше. У додаток можна завантажити файли будь-якого формату.

Поділитись завантаженим на Google Drive файлом дуже просто. Найзручніше створити посилання для спільного використання. При цьому не забувайте про налаштування приватності, щоб доступ не був загальнодоступним.

1. Завантажте файл у хмарне сховище.

2. Виберіть параметри та натисніть "Поділитися".

3. Змініть установки конфіденційності, вказавши кому буде доступний файл.

4. Надішліть посилання контактам, з якими потрібно поділитися файлом.

Раніше "Телеграф" розповідав, як правильно підключати телефон до зарядного пристрою. Дуже важливо не пошкодити гніздо зарядки.