Не купуйте сосиски: ви приготуєте їх самі у сто разів смачніше
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3539
Просто готуються, швидко з’їдаються
Як тільки заходить мова про соковиті сосисочки, відразу течуть слинки. Ми любимо поласувати ними разом з пюрешкою або готуємо різні закуски.
Якщо ж не впевнені як покупні сосиски, можна приготувати вдома. Вони виходять набагато смачнішими за магазинні, та й рецепт "ТСН" дуже простий. Таким сосисочкам зрадіють і дорослі, і діти. До того ж можна зробити одразу велику кількість та заморозити на майбутнє. Єдиний аспект — при формуванні сосисок намагайтеся щільно згортати та зав’язувати плівку, щоб не було зайвого повітря. У цьому випадку вони вийдуть рівними та щільними.
Як приготувати м’ясні сосиски вдома
Інгредієнти:
- куряче філе — 600 г;
- яйце — 1 шт.;
- молоко — 150 г;
- вершкове масло — 50 г;
- мускатний горіх — 1/4 ч. л.;
- крохмаль — 1 ч. л.;
- сіль за смаком.
Спосіб приготування:
- Куряче філе ретельно миємо, сушимо і нарізаємо шматочками. Відправляємо їх у блендер, додаємо яйце, м’яке вершкове масло, молоко, крохмаль, мускатний горіх та сіль. Все збиваємо блендером до однорідної маси.
- На харчову плівку викладаємо близько двох ложок приготовленого фаршу, щільно згортаємо, обернувши кілька разів. Формуємо сосиску певного розміру, загортаємо її як цукерку, затягнувши ниткою або щільно зав’язавши краї.
- У каструлі кип’ятимо воду, відправляємо сосиски та варимо їх близько 15 хвилин. Можна також обсмажити їх на розігрітій сковороді з рослинною олією до рум’яної скоринки з обох боків.
З такими сосисками вийде фантастична запіканка. Спробуйте і переконайтеся самі.