Не купуйте сосиски: ви приготуєте їх самі у сто разів смачніше

Читать на русском
Автор
3532
Все набагато простіше, ніж ви вважаєте
Все набагато простіше, ніж ви вважаєте. Фото tsn.ua

Просто готуються, швидко з’їдаються

Як тільки заходить мова про соковиті сосисочки, відразу течуть слинки. Ми любимо поласувати ними разом з пюрешкою або готуємо різні закуски.

Якщо ж не впевнені як покупні сосиски, можна приготувати вдома. Вони виходять набагато смачнішими за магазинні, та й рецепт "ТСН" дуже простий. Таким сосисочкам зрадіють і дорослі, і діти. До того ж можна зробити одразу велику кількість та заморозити на майбутнє. Єдиний аспект — при формуванні сосисок намагайтеся щільно згортати та зав’язувати плівку, щоб не було зайвого повітря. У цьому випадку вони вийдуть рівними та щільними.

Як приготувати м’ясні сосиски вдома

Інгредієнти:

  • куряче філе — 600 г;
  • яйце — 1 шт.;
  • молоко — 150 г;
  • вершкове масло — 50 г;
  • мускатний горіх — 1/4 ч. л.;
  • крохмаль — 1 ч. л.;
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе ретельно миємо, сушимо і нарізаємо шматочками. Відправляємо їх у блендер, додаємо яйце, м’яке вершкове масло, молоко, крохмаль, мускатний горіх та сіль. Все збиваємо блендером до однорідної маси.
  2. На харчову плівку викладаємо близько двох ложок приготовленого фаршу, щільно згортаємо, обернувши кілька разів. Формуємо сосиску певного розміру, загортаємо її як цукерку, затягнувши ниткою або щільно зав’язавши краї.
  3. У каструлі кип’ятимо воду, відправляємо сосиски та варимо їх близько 15 хвилин. Можна також обсмажити їх на розігрітій сковороді з рослинною олією до рум’яної скоринки з обох боків.

З такими сосисками вийде фантастична запіканка. Спробуйте і переконайтеся самі.