Ми завжди робили це неправильно: як треба варити сосиски

Читать на русском
Автор
2417
Ви більше не будете робити ці помилки
Ви більше не будете робити ці помилки. Фото Народна правда

Все набагато простіше та швидше

Ароматні соковиті сосиски з картопляним пюре люблять і дорослі, і діти. Перед вживанням ми їх завжди варимо.

Виявляється, ми завжди робили це неправильно та смакові якості сосисок не розкривалися. Разом з Ukr.Media розповімо, як правильно їх зварити без втрати смаку та аромату.

Як правильно варити сосиски

Дуже важливе питання, яке впливає на смак продукту, — у якій воді відварювати сосиски. Щоб оболонка їх не луснула, слід уникати різкої зміни температур. Тому сосиски не можна кидати в гарячу воду або в окріп прямо з холодильника.

У цьому випадку існує велика ймовірність того, що оболонка сосиски швидко розшириться та трісне. Це означає, що сік і жир з продукту витече у воду і продукт стане несмачним.

Тому сосиски найкраще класти в теплу або прохолодну воду, довести до кипіння і вимкнути. Такі сосиски будуть готові до вживання та вийдуть соковитими, а не сухими.

Також важливий момент – не переварити сосиски. В цьому випадку вона лусне, сік витече і на вашій тарілці опиниться "гумовий чобіт".

Заморожені сосиски не варто розморожувати перед варінням – у цьому випадку вони втратять надто багато вологи. Найкраще залити їх холодною водою, поставити на вогонь і довести до кипіння.

Раніше ми розповідали, як вибрати якісні сосиски. Ці хитрощі вам знадобляться.