Всього п’ять хвилин — і гора сосисок у тісті на столі: найлінивіший рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 37965
Раз-два — і ви вже їсте
Багато хто з нас пам’ятає смак сосисок у тісті ще з дитинства. Таку ароматну та рум’яну смакоту продавали у шкільних та студентських їдальнях.
Багатьом здається, що приготувати таку страву неймовірно складно — треба замісити тісто, загорнути сосиску і посмажити. Однак Shuba ділиться неймовірно простим та легким способом їхнього приготування. У це складно повірити, але гора фантастичних сосисок буде на вашому столі буквально за лічені хвилини. Не вірите? Перевірте разом із цим рецептом.
Як приготувати сосиски в тісті
Інгредієнти на 6 порцій:
- лаваш — 3 шт.;
- сосиски — 6 шт.;
- кетчуп — до свого смаку;
- твердий сир — 70 г;
- яйце куряче, велике — 2 шт.
Спосіб приготування:
- Лист лаваша розріжте на дві половинки. На край одного листа покладіть сосиску.
- Все змастіть кетчупом, посипте тертим сиром. Закрутіть лаваш у рулетик. Зробіть також із другою половиною лаваша.
- В окремій мисці віночком збийте яйця і занурте у них рулетики.
- Сковороду з олією розігрійте, викладіть рулетики, посмажте їх до золотистої скоринки з обох боків і подавайте до столу.
До речі, лаваш можна приготувати вдома за рецептом "Телеграфа". Ви не повірите, як це просто та бюджетно.