Рушники будуть м’якими, як пух: які засоби треба додати при пранні

Читать на русском
Автор
26754
Рушники будуть м'якими
Рушники будуть м'якими. Фото Freepik

Вам не знадобляться дорогі засоби

Дуже часто після прання рушники стають дуже жорсткими та неприємними на дотик. Є методи, як цьому запобігти. Раніше ми писали, як правильно прати джинси, а тепер ділимося, як зробити рушники м’якими.

Насправді це не важко. Просто треба знати кілька правил. Про це пише ТСН.

Як зробити рушники м’якими

Цей спосіб полягає у використанні шампуню. Не обов’язково брати дорогий, підійде найдешевший. Також вам треба сіль. Змішуємо два цих компоненти і кладемо прямо у барабан пральної машини. Перемо при температурі 40 градусів з віджимом 800 обертів. Можна ставити швидкий режим прання.

Коли цикл прання закінчиться, не витягаючи рушники з пралки, кладемо у барабан столову ложку лимонної кислоти. Тепер знову запускаємо прання, але цього разу на температуру 20 градусів. Така процедура зробить навіть найжорсткіші рушники м’якими, як пух.

Для застосування ще одного способу вам знадобляться оцет і сода. Спочатку треба налити оцет у відділ для рідких засобів. Вмикаємо прання з режимом високої температури, але не вмикаємо віджим та полоскання. Після закінчення циклу, пів склянки соди насипаємо у відділ для порошку і знову запускаємо прання, але вмикаючи віджим і полоскання.

Раніше "Телеграф" розповідав, чим можна відмити білі кросівки. Ми поділилися дієвими лайфхаками.