М'ясо тане в роті, а підливка вище всяких похвал: рецепт телятини з овочами
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5982
Телятина за цим рецептом виходить неймовірно м'якою, соковитою та ніжною
Якщо потрібно щось швиденько приготувати на вечерю, а часу й бажання довго стояти біля плити немає, як завжди, виручають прості рецепти. Так, можна приготувати куряче філе під ніжним вершком соусом. Або ж звернути увагу на рецепт телятини з овочами.
М'ясо виходить ніжним зі смачною підливкою, а овочі можуть стати повноцінним гарніром. Рецептом з нами поділилися на порталі "Катрусина кухня".
Як приготувати телятину з овочами
Інгредієнти:
- телятина — 500 г;
- морква — 1 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- цвітна капуста — 150 г;
- горошок — 150 г;
- чорний перець, сушена паприка;
- чорний та духмяний перці — по 2 горошинки.
Спосіб приготування:
- Телятину помити, прибрати все зайве, нарізати кубиками середньої величини, викласти у форму для запікання.
- М'ясо посолити, поперчити, додати спеції.
- Цибулю нарізати тоненькими півкільцями, додати до телятини.
- Цвітну капусту розібрати на суцвіття, викласти зверху.
- Моркву дрібно нарізати, викласти зверху.
- Також присипати горошком.
- Запікати у попередньо розігрітій до 220 градусів духовці близько години під закритою кришкою.
Раніше ми публікували рецепт курятини тушкованої у вині. М’ясо, приготоване у вині, залишиться дуже м’яким, а печериці додають йому насиченого смаку.