М'ясо тане в роті, а підливка вище всяких похвал: рецепт телятини з овочами

Читать на русском
Автор
5982
Дуже смачна м'ясна страва з овочами на вечерю
Дуже смачна м'ясна страва з овочами на вечерю. Фото 1000.menu

Телятина за цим рецептом виходить неймовірно м'якою, соковитою та ніжною

Якщо потрібно щось швиденько приготувати на вечерю, а часу й бажання довго стояти біля плити немає, як завжди, виручають прості рецепти. Так, можна приготувати куряче філе під ніжним вершком соусом. Або ж звернути увагу на рецепт телятини з овочами.

М'ясо виходить ніжним зі смачною підливкою, а овочі можуть стати повноцінним гарніром. Рецептом з нами поділилися на порталі "Катрусина кухня".

Як приготувати телятину з овочами

Інгредієнти:

  • телятина — 500 г;
  • морква — 1 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • цвітна капуста — 150 г;
  • горошок — 150 г;
  • чорний перець, сушена паприка;
  • чорний та духмяний перці — по 2 горошинки.

Спосіб приготування:

  1. Телятину помити, прибрати все зайве, нарізати кубиками середньої величини, викласти у форму для запікання.
  2. М'ясо посолити, поперчити, додати спеції.
  3. Цибулю нарізати тоненькими півкільцями, додати до телятини.
  4. Цвітну капусту розібрати на суцвіття, викласти зверху.
  5. Моркву дрібно нарізати, викласти зверху.
  6. Також присипати горошком.
  7. Запікати у попередньо розігрітій до 220 градусів духовці близько години під закритою кришкою.

Раніше ми публікували рецепт курятини тушкованої у вині. М’ясо, приготоване у вині, залишиться дуже м’яким, а печериці додають йому насиченого смаку.