Якщо потрібна романтична вечеря: рецепт найпростішої курки в вині
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 10884
Якщо не знаєте, що приготувати на День Валентина
Ми розповідали про помилки, які заважають приготувати ідеальну котлету по-київськи. Тепер ділимось набагато простішим, але не менш вишуканим рецептом курки.
Це чудова страва на день Валентина і не тільки. М’ясо, приготоване у вині, залишиться дуже м’яким, а печериці додають йому насиченого смаку. Рецептом поділились на порталі Shuba.
Інгредієнти:
- Куряче філе зі стегна — 600 г
- Печериці — 500 г
- Сіль, перець чорний мелений — до смаку
- Олія соняшникова — 40 мл
- Вино біле сухе — 200 мл
- Зелень — до смаку
Спосіб приготування:
- Куряче філе миємо, сушимо та нарізаємо кубиками. Солимо, перчимо м’ясо та перемішуємо.
- Нагріваємо сковороду з олією і смажимо м’ясні кубики, помішуючи, до золотистості. Обсмажуємо в середньому 10 хвилин.
- Печериці миємо, нарізаємо шматочками. Смажимо в другій сковороді 10 хвилин, підсолюємо.
- Додаємо гриби до м’яса і смажимо все разом, помішуючи. Наприкінці вливаємо вино і тушкуємо на маленькому вогні до випаровування рідини.
Також ми ділились рецептом ніжного картопляного гратену. Він стане ідеальним гарніром до цієї страви.