Раз-два — і ви вже ситі: курячий паштет за цим рецептом завжди врятує вас з голоду

Читать на русском
Автор
1263
Оригінальний смак не залишить байдужим
Оригінальний смак не залишить байдужим

Відмінно для ситного перекушування або швидкого сніданку

Шматок хліба чи грінки з ніжним кремовим паштетом – це неймовірно смачно. Ця закуска рятує, коли вранці потрібно швидко чимось поснідати, ситно перекусити або доповнити основні страви на обід та вечерю.

Окреме задоволення — це курячий паштет за рецептом "Ідей для сніданку та вечері". Приготувати його набагато простіше, ніж вам здається: потрібно просто відварити м’ясо і моркву, посмажити цибулю і перебити все в блендері. Пару помахів руки — і смакота на столі.

Як приготувати курячий паштет

Інгредієнти:

  • куряча грудка – 300 г;
  • морква – 1 шт. (100 г);
  • цибуля – 1 шт.;
  • соняшникова олія — для смаження;
  • сіль, перець — до свого смаку;
  • часник — 3 зубчики;
  • куркума, лавровий лист, розмарин — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе ретельно миємо і нарізаємо шматочками. Чистимо і так само нарізаємо моркву. Відправляємо їх у каструлю, солимо, додаємо лавровий лист та перець. Відварюємо все до готовності м’яса.
  2. Цибулю чистимо, подрібнюємо, відправляємо на розігріту сковороду з рослинною олією. Додаємо очищений часник, спеції та обсмажуємо протягом 2-3 хвилин.
  3. Підготовлені інгредієнти відправляємо у блендер. Додаємо трохи бульйону та перебиваємо все до однорідного стану.

А тепер тонко нарізаємо домашній хліб, намазуємо паштет і насолоджуємось. Щоправда, дуже смачно?