Раз-два — і ви вже ситі: курячий паштет за цим рецептом завжди врятує вас з голоду
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1271
![Оригінальний смак не залишить байдужим](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/8/50/d5bc7507-72035997bfabda604af2173a7ce5a508.png?v=2269_1)
Відмінно для ситного перекушування або швидкого сніданку
Шматок хліба чи грінки з ніжним кремовим паштетом – це неймовірно смачно. Ця закуска рятує, коли вранці потрібно швидко чимось поснідати, ситно перекусити або доповнити основні страви на обід та вечерю.
Окреме задоволення — це курячий паштет за рецептом "Ідей для сніданку та вечері". Приготувати його набагато простіше, ніж вам здається: потрібно просто відварити м’ясо і моркву, посмажити цибулю і перебити все в блендері. Пару помахів руки — і смакота на столі.
Як приготувати курячий паштет
Інгредієнти:
- куряча грудка – 300 г;
- морква – 1 шт. (100 г);
- цибуля – 1 шт.;
- соняшникова олія — для смаження;
- сіль, перець — до свого смаку;
- часник — 3 зубчики;
- куркума, лавровий лист, розмарин — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Куряче філе ретельно миємо і нарізаємо шматочками. Чистимо і так само нарізаємо моркву. Відправляємо їх у каструлю, солимо, додаємо лавровий лист та перець. Відварюємо все до готовності м’яса.
- Цибулю чистимо, подрібнюємо, відправляємо на розігріту сковороду з рослинною олією. Додаємо очищений часник, спеції та обсмажуємо протягом 2-3 хвилин.
- Підготовлені інгредієнти відправляємо у блендер. Додаємо трохи бульйону та перебиваємо все до однорідного стану.
А тепер тонко нарізаємо домашній хліб, намазуємо паштет і насолоджуємось. Щоправда, дуже смачно?