Мама з’їсть весь паштет, поки ви будете ділитися рецептом

Читать на русском
Автор
7406
Паштет вийде ідеальним
Паштет вийде ідеальним. Фото shuba.life

Готується просто, з’їдається моментально

Зазвичай з печінки ми готуємо соковитий гуляш, незвичайну ковбасу чи апетитний салат. Але найкраще цей продукт буде скористатися, якщо приготувати неймовірно ніжний паштет.

Страва виходить настільки ніжною та смачною, що рецепт від "Добрих новин" запитає навіть мама. Але будьте обережні: поки ви розповідатимете, вона з’їсть усе. Ніжний та апетитний паштет точно не залишить її байдужим.

Як приготувати печінковий паштет

Інгредієнти:

  • 1 середня цибулина;
  • 1 середня морква;
  • 3 зубчики часнику;
  • 600 г печінки;
  • 100 г вершкового масла;
  • сіль/спеції на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Цибуля та морква чистимо. Цибулю нарізаємо невеликими шматочками, моркву натираємо на велику тертку. Обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією золотистого кольору.
  2. Курячу печінку миємо та чистимо від прожилок, нарізаємо довільними шматочками. Додаємо до цибулі з морквою та обсмажуємо ще 10 хвилин під кришкою, періодично помішуючи.
  3. Коли печінка з овочами охолоне, додаємо до неї вершкове масло кімнатної температури та перебиваємо все за допомогою блендера. Солимо, перчимо і додаємо улюблені спеції.

Такий паштет намазуємо на скибочку домашнього хліба, тост, крекер і подаємо до столу. Смачного!