На смак – як раки, але дешевше: незвичайний спосіб приготування риби

Читать на русском
Автор
27356
Ви приготуєте рибу на раз-два
Ви приготуєте рибу на раз-два. Фото vazhnoznat.com

Прекрасна страва до сімейного столу та застілля

Різноманітні рибні страви є на нашій кухні дуже часто. Ми вже розповідали, як приготувати звичайного хека так, щоб він нагадував розкішну скумбрію. Сьогодні ж поділимося незвичайним рецептом, завдяки якому бюджетна рибка до смаку нагадуватиме варених раків.

Незвичайним рецептом для тих, хто скучив за смаком раків, ділиться "Важно знать". Готувати таку рибку дуже просто з того, що є під рукою. Це чудовий додаток до простої домашньої вечері або святкового столу.

Як приготувати минтай на сковороді

Інгредієнти:

  • 800 г минтаю;
  • 2 цибулини;
  • 1 морква;
  • вершкове масло для смаження;
  • 1 пучок кропу;
  • 1 лавровий лист;
  • сіль та чорний перець за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Чистимо рибу, обрізаємо плавці, забираємо чорну плівку всередині. Миємо, сушимо минтай. Нарізаємо його порційними шматочками довжиною 3-3,5 см, солимо і залишаємо на час, поки займатимемося овочами.
  2. Цибулю та моркву чистимо. Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву — кільцями чи соломкою. Подрібнюємо кріп.
  3. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом та відправляємо половину всієї маси цибулі та моркви. Зверху викладаємо минтай, на нього — овочі, що залишилися. Додаємо кріп, лавровий лист.
  4. Все перчимо і солимо до смаку, накриваємо кришкою і тушкуємо близько 20-25 хвилин до повної готовності риби та м’якості моркви.

Поки риба тушкується, можна приготувати улюблений салат. Такій вечері родина буде рада.