На смак – як раки, але дешевше: незвичайний спосіб приготування риби
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 27356
![Ви приготуєте рибу на раз-два](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/62/62f0ff0a-736b6cfeebe534483ad2b44f64c08623.jpg?v=4779_1)
Прекрасна страва до сімейного столу та застілля
Різноманітні рибні страви є на нашій кухні дуже часто. Ми вже розповідали, як приготувати звичайного хека так, щоб він нагадував розкішну скумбрію. Сьогодні ж поділимося незвичайним рецептом, завдяки якому бюджетна рибка до смаку нагадуватиме варених раків.
Незвичайним рецептом для тих, хто скучив за смаком раків, ділиться "Важно знать". Готувати таку рибку дуже просто з того, що є під рукою. Це чудовий додаток до простої домашньої вечері або святкового столу.
Як приготувати минтай на сковороді
Інгредієнти:
- 800 г минтаю;
- 2 цибулини;
- 1 морква;
- вершкове масло для смаження;
- 1 пучок кропу;
- 1 лавровий лист;
- сіль та чорний перець за смаком.
Спосіб приготування:
- Чистимо рибу, обрізаємо плавці, забираємо чорну плівку всередині. Миємо, сушимо минтай. Нарізаємо його порційними шматочками довжиною 3-3,5 см, солимо і залишаємо на час, поки займатимемося овочами.
- Цибулю та моркву чистимо. Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву — кільцями чи соломкою. Подрібнюємо кріп.
- Розігріваємо сковороду з вершковим маслом та відправляємо половину всієї маси цибулі та моркви. Зверху викладаємо минтай, на нього — овочі, що залишилися. Додаємо кріп, лавровий лист.
- Все перчимо і солимо до смаку, накриваємо кришкою і тушкуємо близько 20-25 хвилин до повної готовності риби та м’якості моркви.
Поки риба тушкується, можна приготувати улюблений салат. Такій вечері родина буде рада.