Дешевше рецепту не знайдете: ви нагодуєте всю сім’ю шматочком печінки

Читать на русском
Автор
9465
Ситний салат замінить усі обіди та вечері
Ситний салат замінить усі обіди та вечері. Фото shuba.life

Просто, бюджетно та дуже смачно

Ніжна печінка, що тане в роті, — частий "гість" на наших столах Зазвичай ми її гасимо, але сьогодні ділимося незвичайним рецептом.

Річ у тому, що всього з півкіло печінки ми разом зі Smachnonews приготуємо дивовижний салат, який вразить вас своїм смаком. Бюджетна і проста в приготуванні страва сподобається вам настільки, що захочете готувати її знову і знову.

Як приготувати салат з курячої печінки

Інгредієнти на 4 порції:

  • 500 г курячої печінки;
  • 2 середні цибулини;
  • 2 середні морквини;
  • 1 банка консервованого горошку;
  • солоні огірки, майонез, сіль, перець — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Курячу печінку ретельно миємо, відправляємо в каструлю з підсоленою водою і варимо до готовності – на це знадобиться близько 20 хвилин. Даємо охолонути, нарізаємо соломкою і відправляємо в миску.
  2. Цибулю та моркву чистимо. Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву натираємо на великій тертці. Трохи обсмажуємо на розігрітій сковороді із вершковим маслом. Далі накриваємо кришкою, тушкуємо до готовності та даємо охолонути.
  3. Маленькими кубиками нарізаємо солоні огірки. З консервованого горошку зливаємо рідину.
  4. Змішуємо підготовлені інгредієнти, заправляємо майонезом. Солимо, перчимо і все ретельно перемішуємо

Подаємо салат з печеною картоплею. Вийде дуже смачно!