Близькі проситимуть готувати постійно: риба запечена з картоплею у духовці
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 6007
Просто, корисно та дуже смачно
Любителі риби, напевно, її вже всіляко готували: смажили, маринували, варили смачну юшку або засолювали. Сьогодні ми пропонуємо рибку запекти з картоплею.
Ця смачна ситна страва може стати ідеальним вибором як для сімейного обіду, так і для вечері в колі близьких друзів. Ніжне м’ясо риби, ароматна картопля та пряні спеції створять справжній кулінарний шедевр, інформує Say7.
Як запекти рибу з картоплею
Інгредієнти:
- 500 г риби (судак, тилапія, щука тощо);
- 500-700 г картоплі;
- 150 г цибулі;
- зелень до смаку;
- майонез;
- сіль;
- перець;
Спосіб приготування:
- Рибу почистити, видалити нутрощі, нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити.
- Цибулю нарізати півкільцями.
- Зелень дрібно нарізати.
- Картоплю почистити, нарізати шматочками.
- Змішати картоплю, цибулю, зелень, посолити, поперчити.
- Додати майонез, перемішати.
- Викласти картоплю та рибу в рукав для запікання.
- Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом години.
Раніше ми писали, як запекти рибу з цибулею та сметаною. Для цього рецепту добре підійде мінтай, палтус, тріска.