Близькі проситимуть готувати постійно: риба запечена з картоплею у духовці

Читать на русском
Автор
6007
Така страва підійде для повсякденного та святкового меню
Така страва підійде для повсякденного та святкового меню. Фото say7.info

Просто, корисно та дуже смачно

Любителі риби, напевно, її вже всіляко готували: смажили, маринували, варили смачну юшку або засолювали. Сьогодні ми пропонуємо рибку запекти з картоплею.

Ця смачна ситна страва може стати ідеальним вибором як для сімейного обіду, так і для вечері в колі близьких друзів. Ніжне м’ясо риби, ароматна картопля та пряні спеції створять справжній кулінарний шедевр, інформує Say7.

Як запекти рибу з картоплею

Інгредієнти:

  • 500 г риби (судак, тилапія, щука тощо);
  • 500-700 г картоплі;
  • 150 г цибулі;
  • зелень до смаку;
  • майонез;
  • сіль;
  • перець;

Спосіб приготування:

  1. Рибу почистити, видалити нутрощі, нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити.
  2. Цибулю нарізати півкільцями.
  3. Зелень дрібно нарізати.
  4. Картоплю почистити, нарізати шматочками.
  5. Змішати картоплю, цибулю, зелень, посолити, поперчити.
  6. Додати майонез, перемішати.
  7. Викласти картоплю та рибу в рукав для запікання.
  8. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом години.

Раніше ми писали, як запекти рибу з цибулею та сметаною. Для цього рецепту добре підійде мінтай, палтус, тріска.