Котлети будуть соковитими навіть через три місяці: основні правила щодо їх заморожування

Читать на русском
Автор
18092
Ваші котлети завжди радуватимуть близьких
Ваші котлети завжди радуватимуть близьких. Фото shkola-zhyttia.com.ua

Спростіть своє життя без втрати смаку

Соковиті, ароматні, ніжні котлети – перлина нашої кухні. Ми любимо ними пообідати чи повечеряти у теплому сімейному колі, доречні вони й під час святкових застіль.

Як правило, кулінари при приготуванні котлет заморожують їх, щоб надалі просто дістати з холодильника та швидко посмажити. Разом з "Важно знать" розповімо, як правильно заморожувати готові котлети, щоб вони були смачними та соковитими.

Як правильно заморожувати котлети

Важливе правило — дати готовим котлетам охолонути за кімнатної температури. Це важливий момент, який допоможе уникнути неприємних сюрпризів у процесі заморожування.

Після цього необхідно відправити котлети в холодильник на годину або дві. Це допоможе їм охолонути та створить оптимальні умови для заморожування.

Коли котлети охолонуть, слід обережно скласти їх у пакет чи контейнер. Важливо, щоб упаковка була щільно закрита. Для надійності краще використовувати два пакети.

Обов’язково варто підписати страву та поставити дату заморозки. Маркування продуктів допоможе легко орієнтуватися у вмісті морозильника та використовувати котлети в оптимальні терміни. До речі, зберігати їх слід у морозильній камері не більше трьох місяців, а після розморожування не варто тримати у холодильнику понад два дні.

До речі, якщо перед приготуванням котлет дати фаршу трохи відпочити, ви здивуєтеся результату. Тож не поспішайте!