Котлети будуть соковитими навіть через три місяці: основні правила щодо їх заморожування
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 18092
![Ваші котлети завжди радуватимуть близьких](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/a/25/df4bf5a0-60fd0cbe57c0152b5d1dd648426dd25a.jpg?v=6154_1)
Спростіть своє життя без втрати смаку
Соковиті, ароматні, ніжні котлети – перлина нашої кухні. Ми любимо ними пообідати чи повечеряти у теплому сімейному колі, доречні вони й під час святкових застіль.
Як правило, кулінари при приготуванні котлет заморожують їх, щоб надалі просто дістати з холодильника та швидко посмажити. Разом з "Важно знать" розповімо, як правильно заморожувати готові котлети, щоб вони були смачними та соковитими.
Як правильно заморожувати котлети
Важливе правило — дати готовим котлетам охолонути за кімнатної температури. Це важливий момент, який допоможе уникнути неприємних сюрпризів у процесі заморожування.
Після цього необхідно відправити котлети в холодильник на годину або дві. Це допоможе їм охолонути та створить оптимальні умови для заморожування.
Коли котлети охолонуть, слід обережно скласти їх у пакет чи контейнер. Важливо, щоб упаковка була щільно закрита. Для надійності краще використовувати два пакети.
Обов’язково варто підписати страву та поставити дату заморозки. Маркування продуктів допоможе легко орієнтуватися у вмісті морозильника та використовувати котлети в оптимальні терміни. До речі, зберігати їх слід у морозильній камері не більше трьох місяців, а після розморожування не варто тримати у холодильнику понад два дні.
До речі, якщо перед приготуванням котлет дати фаршу трохи відпочити, ви здивуєтеся результату. Тож не поспішайте!