Ця "Невидимка" просто розтане в роті: рецепт, який запитають усі гості

Читать на русском
Автор
72593
Пиріг виходить дуже ніжним та смачним
Пиріг виходить дуже ніжним та смачним. Фото odnaminyta.com

Мінімум тіста та багато начинки

Шматок яблучного пирога робить людей щасливішими. Існують сотні рецептів із різними видами тіста цієї популярної випічки: від дріжджового до пісочного та бісквітного.

Разом з "1 хвилина" пропонуємо рецепт незвичайного яблучного пирога "Невидимка", який танутиме в роті. Ніжний, смачний десерт з великою кількістю начинки принесе вам неймовірне задоволення.

Як приготувати яблучний пиріг "Невидимка"

Інгредієнти:

  • яблука – 1 кг;
  • яйця – 2 шт.;
  • сіль — 1 щіпка;
  • цукор – 50 г;
  • ванільний цукор – 10 г;
  • борошно — 70 г;
  • цедра половини лимона;
  • молоко – 100 мл.

Спосіб приготування:

  1. У глибоку миску вбиваємо яйця, солимо, додаємо звичайний і ванільний цукор і ретельно перемішуємо.
  2. В отриману масу додаємо просіяне борошно, знову перемішуємо до однорідності. Туди відправляємо натерту цедру половини лимона, вливаємо молоко і перемішуємо. Тісто має вийти рідким, як на млинці.
  3. Яблука очищаємо від шкірки та серцевини, нарізаємо їх на тонкі брусочки та відправляємо в тісто.
  4. Дно форми для випічки застилаємо пергаментним папером, боки змащуємо вершковим маслом, присипаємо борошном і відправляємо пиріг всередину. Випікаємо пиріг у розігрітій духовці за температури 180 градусів 40-50 хвилин.

Готовий пиріг виймаємо з духовки та даємо охолонути у формі. Подаємо з улюбленим напоєм та насолоджуємося.