Ця "Невидимка" просто розтане в роті: рецепт, який запитають усі гості
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 72593
Мінімум тіста та багато начинки
Шматок яблучного пирога робить людей щасливішими. Існують сотні рецептів із різними видами тіста цієї популярної випічки: від дріжджового до пісочного та бісквітного.
Разом з "1 хвилина" пропонуємо рецепт незвичайного яблучного пирога "Невидимка", який танутиме в роті. Ніжний, смачний десерт з великою кількістю начинки принесе вам неймовірне задоволення.
Як приготувати яблучний пиріг "Невидимка"
Інгредієнти:
- яблука – 1 кг;
- яйця – 2 шт.;
- сіль — 1 щіпка;
- цукор – 50 г;
- ванільний цукор – 10 г;
- борошно — 70 г;
- цедра половини лимона;
- молоко – 100 мл.
Спосіб приготування:
- У глибоку миску вбиваємо яйця, солимо, додаємо звичайний і ванільний цукор і ретельно перемішуємо.
- В отриману масу додаємо просіяне борошно, знову перемішуємо до однорідності. Туди відправляємо натерту цедру половини лимона, вливаємо молоко і перемішуємо. Тісто має вийти рідким, як на млинці.
- Яблука очищаємо від шкірки та серцевини, нарізаємо їх на тонкі брусочки та відправляємо в тісто.
- Дно форми для випічки застилаємо пергаментним папером, боки змащуємо вершковим маслом, присипаємо борошном і відправляємо пиріг всередину. Випікаємо пиріг у розігрітій духовці за температури 180 градусів 40-50 хвилин.
Готовий пиріг виймаємо з духовки та даємо охолонути у формі. Подаємо з улюбленим напоєм та насолоджуємося.