Неприємний запах з раковини зникне: скористайтеся копійчаним засобом

Читать на русском
Автор
826
Неприємного запаху більше не буде
Неприємного запаху більше не буде. Фото yorsh.ua

Скористайтеся цим лайфхаком

Неприємний запах із раковини на кухні може застати зненацька будь-яку господиню. Проблема може бути пов’язана із засміченням труб і потребує вирішення.

Безперечно, можна скористатися дорогим хімічним засобом або викликати сантехніка. Але також можна спробувати позбутися запаху самостійно, використовуючи продукт, що є у кожному домі, інформують "Белновости".

Як прибрати запах з кухонної раковини

Щоб розв'язати проблему із засміченнями, достатньо взяти половину склянки свіжого соку лимона, вилити його в злив і залишити на 20 хвилин. Після цього промити злив гарячою водою, щоб забрати залишки засобу.

Якщо засмічення немає, можна використати аналогічну кількість лимонного соку, розведеного у чотирьох літрах теплої води. Отриману суміш просто вилийте у раковину.

Якщо немає можливості використовувати свіжий сік, ви можете вдатися до альтернативного методу з використанням лимонної кислоти. Для цього розчиніть дві чайні ложки лимонної кислоти в половині склянки гарячої води та вилийте розчин у злив. Залишіть на 15-20 хвилин і промийте злив гарячою водою, щоб забрати залишки кислоти.

Раніше ми писали, як відполірувати мушлі до блиску. Експерти кажуть, що допоможе лише один продукт.