Рецепт для самих лінивих: такі пиріжки ви приготуєте навіть без замішування тіста

Читать на русском
Автор
16122
Пиріжки виходять пишними, м’якими та смачними.
Пиріжки виходять пишними, м’якими та смачними.. Фото napensii.ua

Захочеться готувати так щоранку

Пишні, ароматні, ніжні пиріжки люблять майже всі. Але не всі люблять їх готувати – чого варте замішування тіста.

Якщо вам не хочеться возитися із замішуванням тіста та ліпленням пиріжків, ми разом з "На пенсії" пропонуємо лінивий рецепт. Вам потрібно просто змішати всі інгредієнти, викласти ложкою тісто на сковороду і посмажити їх. Вам сподобаються ці пиріжки й за простоту приготування, і за смак.

Як приготувати ліниві пиріжки

Інгредієнти:

  • фарш — 250 г;
  • кефір – 200 мл;
  • цибуля – 1 шт.;
  • часник – 1 зубчик;
  • яйця -1 шт.;
  • борошно — 100 г;
  • кріп — пара гілочок;
  • чорний мелений перець — щіпка;
  • сіль — чверть чайної ложки;
  • сода – половина чайної ложки.

Спосіб приготування:

  1. Виливаємо в миску кефір. Додаємо сіль, соду, яйце і ретельно перемішуємо.
  2. В отриману масу додаємо просіяне борошно і замішуємо однорідне тісто. За консистенцією воно має нагадувати тісто на оладки.
  3. Відправляємо в тісто фарш, подрібнену цибулю та пропущений через прес часник, все ретельно перемішуємо.
  4. На середньому вогні розігріваємо сковороду з рослинною олією. Столовою ложкою викладаємо тісто, формуючи пиріжки.
  5. Обсмажуємо їх з двох сторін до золотистого кольору приблизно по 5 хвилин і викладаємо на паперовий рушник, щоб увібрав зайву олію.

Подавати їх можна з індійським соусом чатні із хурми. Спробуйте і не пошкодуєте.