Рецепт для самих лінивих: такі пиріжки ви приготуєте навіть без замішування тіста
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 16122
Захочеться готувати так щоранку
Пишні, ароматні, ніжні пиріжки люблять майже всі. Але не всі люблять їх готувати – чого варте замішування тіста.
Якщо вам не хочеться возитися із замішуванням тіста та ліпленням пиріжків, ми разом з "На пенсії" пропонуємо лінивий рецепт. Вам потрібно просто змішати всі інгредієнти, викласти ложкою тісто на сковороду і посмажити їх. Вам сподобаються ці пиріжки й за простоту приготування, і за смак.
Як приготувати ліниві пиріжки
Інгредієнти:
- фарш — 250 г;
- кефір – 200 мл;
- цибуля – 1 шт.;
- часник – 1 зубчик;
- яйця -1 шт.;
- борошно — 100 г;
- кріп — пара гілочок;
- чорний мелений перець — щіпка;
- сіль — чверть чайної ложки;
- сода – половина чайної ложки.
Спосіб приготування:
- Виливаємо в миску кефір. Додаємо сіль, соду, яйце і ретельно перемішуємо.
- В отриману масу додаємо просіяне борошно і замішуємо однорідне тісто. За консистенцією воно має нагадувати тісто на оладки.
- Відправляємо в тісто фарш, подрібнену цибулю та пропущений через прес часник, все ретельно перемішуємо.
- На середньому вогні розігріваємо сковороду з рослинною олією. Столовою ложкою викладаємо тісто, формуючи пиріжки.
- Обсмажуємо їх з двох сторін до золотистого кольору приблизно по 5 хвилин і викладаємо на паперовий рушник, щоб увібрав зайву олію.
Подавати їх можна з індійським соусом чатні із хурми. Спробуйте і не пошкодуєте.