Пиріжки розберуть гарячими зі сковороди: рецепт-виручалочка для швидкого сніданку

Читать на русском
Автор
92464
Тістечка вийдуть пишними навіть без дріжджів
Тістечка вийдуть пишними навіть без дріжджів. Фото babusyni-retsepty

Великий плюс таких пиріжків — вони довго не черствіють

Домашні смажені пиріжки, що наповнюють ароматом весь будинок — це ідеальний сніданок. Ми любимо їх за ніжне тісто та неповторний смак.

Якщо ж вранці не хочеться стояти довго на кухні, ліниві пиріжки від "Бабусиних рецептів" – те, що вам потрібне. Готувати їх дуже просто: замісили тісто і можна смажити, поки пиріжки смажаться. До речі, вони не черствіють, тому їх можна готувати багато та надовго.

Як приготувати ліниві пиріжки

Інгредієнти:

  • кефір – 300 мл;
  • сіль — ½ ч. л.;
  • цукор — 1 ч. л.;
  • борошно — 200 г;
  • крохмаль – 50 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • сода — ½ ч. л.

Для начинки:

  • ковбаса – 200 г;
  • зелень – пучок.

Спосіб приготування:

  1. У мисці змішуємо теплий кефір із сіллю, додаємо яйця, цукор і ретельно перемішуємо.
  2. В отриману масу просіюємо борошно та крохмаль. Замішуємо густе в’язке тісто. Продовжуючи вимішувати, додаємо в тісто соду.
  3. Ковбасу дрібно нарізаємо. Кріп миємо, сушимо, також подрібнюємо. Надсилаємо підготовлені інгредієнти в тісто.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією. Ложкою викладаємо тісто, формуючи пиріжки. Обсмажуємо їх по 2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.

А тепер готуємо ароматну каву та насолоджуємося. Смачного.