Пиріжки розберуть гарячими зі сковороди: рецепт-виручалочка для швидкого сніданку
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 92464
Великий плюс таких пиріжків — вони довго не черствіють
Домашні смажені пиріжки, що наповнюють ароматом весь будинок — це ідеальний сніданок. Ми любимо їх за ніжне тісто та неповторний смак.
Якщо ж вранці не хочеться стояти довго на кухні, ліниві пиріжки від "Бабусиних рецептів" – те, що вам потрібне. Готувати їх дуже просто: замісили тісто і можна смажити, поки пиріжки смажаться. До речі, вони не черствіють, тому їх можна готувати багато та надовго.
Як приготувати ліниві пиріжки
Інгредієнти:
- кефір – 300 мл;
- сіль — ½ ч. л.;
- цукор — 1 ч. л.;
- борошно — 200 г;
- крохмаль – 50 г;
- яйце – 1 шт.;
- сода — ½ ч. л.
Для начинки:
- ковбаса – 200 г;
- зелень – пучок.
Спосіб приготування:
- У мисці змішуємо теплий кефір із сіллю, додаємо яйця, цукор і ретельно перемішуємо.
- В отриману масу просіюємо борошно та крохмаль. Замішуємо густе в’язке тісто. Продовжуючи вимішувати, додаємо в тісто соду.
- Ковбасу дрібно нарізаємо. Кріп миємо, сушимо, також подрібнюємо. Надсилаємо підготовлені інгредієнти в тісто.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією. Ложкою викладаємо тісто, формуючи пиріжки. Обсмажуємо їх по 2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
А тепер готуємо ароматну каву та насолоджуємося. Смачного.