Таких котлет ви ще не куштували: один несподіваний фрукт зробить їх неймовірними

Читать на русском
Автор
Такі котлетки дуже ароматні та соковиті
Такі котлетки дуже ароматні та соковиті. Фото shuba.life

Страва виходить надзвичайно смачною

Ми розповідали, чому витікає масло з котлет по-київськи. Тепер розповідаємо, що додати у фарш для звичайних курячих котлет, щоб перетворити страву до невпізнаваності.

Овочі у котлетний фарш додає більшість кулінарів. Серед "золотого" переліку картопля, цибуля, часник і навіть кабачки. Але рецепт із фруктовими інгредієнтами, яким поділились на Pixelinform, незвичайний і вдалий. Котлети виходять дуже смачними та соковитими.

Інгредієнти:

  • 500 г курячого філе
  • 2 ст. л. борошна
  • 1 цибулина
  • 2 яйця
  • 300 г ананасів
  • сіль та перець до смаку
  • 200 г сиру
  • 2 ст. л. майонезу
  • 2 ст. л. олії

Спосіб приготування:

  1. Нарізаємо куряче філе на дрібні шматочки, як для рубаних котлет. Нарізаємо ананаси так само дрібно, як і куряче м'ясо.
  2. Нарізаємо цибулю тонкими кільцями. Розігріваємо олію на сковороді. Обсмажуємо цибулю до м'якості.
  3. Коли обсмажена цибуля трохи охолоне, додаємо її до м'яса. Натираємо сир на дрібній тертці.
  4. Змішуємо сир, м'ясо, ананаси, цибулю, яйця, борошно, майонез, сіль та спеції. Формуємо котлети з цієї маси.
  5. Обсмажуємо котлети по 4-5 хвилин з двох сторін на розігрітій сковороді з олією. Викладаємо їх на паперові серветки, щоб прибрати зайву олію.

Подавайте котлетки з гарніром, який вам подобається. Дуже смачно буде приготувати до них ніжне картопляне пюре.